Анонс на 30-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 30-ти кръг от Серия А

Емполи - Палермо
Стадион: "Карло Кастелани", Емполи
Дата: 19.03.2016г.
Час: 19:00
Съдия: Давиде Маса

Емполи вече 10 поредни мача няма победа, но все още се намира на 9 точки над трите отбора в опасност поради впечатляващата форма, която показа в първата част от сезона. Тимът ще трябва да се подобри скоро за да бъде запомнен този сезон като позитивен.

Палермо се намира на 17-та позиция и е цел на Карпи и Фрозиноне, защото и двата отбора могат да прескочат гостите с добър резултат. 

Това са два отбора в лоша форма и не се предполага, че този сблъсък ще предложи добри моменти. Палермо спечели само два пъти на гости от миналия август, така че Емполи може да се възползва от това и да постигне победа.

Прогноза: Емполи - Палермо 1:0

 

Аталанта - Болоня
Стадион: "Атлети Адзури д'Италия", Бергамо
Дата: 20.03.2016г.
Час: 13:30
Съдия: Пиеро Джакомели

Аталанта няма победа в последните си 14 мача и сега вече рискува да се намери в битката на дъното. Завръщането на Алехандро Гомес ще подсили състава значително, но нуждата от резултати започва да расте.

Болоня също няма победа от 4 мача, но този отбор се справяше сравнително добре до срещата си с Интер. Роберто Донадони ще трябва да поработи над формата и да опита да върне нещата на местата им макар сега да е контузен Матиа Дестро.

Гостите не чувстват напрежение в момента и могат да покажат най-добрия си футбол, без нуждата за победа да ги притеснява. Аталанта ще се мотивира от страха да се окаже в битка за оцеляване.

Прогноза: Аталанта - Болоня 2:2

 

Верона - Карпи
Стадион: "Марк'Антонио Бентегоди", Верона
Дата: 20.03.2016г.
Час: 16:00
Съдия: Кармине Русо

Хелас се намира на последно място в класирането и резултатите на тима не се подобряват в последно време. Сега основните съперници на дъното в лицето на Фрозиноне и Карпи дори се отдалечават и нещата не изглеждат добре за домакините.

Карпи взе важна победа над Фрозиноне и се доближи до Палермо, който е на едно място над долните 3 позиции. Мисълта за измъкване от опасната зона ще е вдъхновението на гостите тук, макар те да имат проблеми с контузени играчи.

Верона няма да се предаде без битка и да остави Карпи да спечели, но в момента гостите са в добро настроение и имат силите да пречупят опонента.

Прогноза: Верона - Карпи 0:1

 

Сампдория - Киево
Стадион: "Луиджи Ферарис", Генуа
Дата: 20.03.2016г.
Час: 16:00
Съдия: Лука Пайрето

Събраните седем точки от последните три кръга дадоха малко спокойствие на Сампдория по отношение на притесненията за битката за оцеляване.

Киево показва непостоянство в последните седмици, което може да се обясни с липсата на мотивация в играчите, които постигнаха вече статуса си на оцелял за другата година. Сега и няколко човека са контузени.

Сампдория ще е по-решена от своя опонент да атакува и да търси победата. Добрата им форма също е налице. Киево може да се бори за място около 10-то, но вероятно няма да спре отбор, борещ се за да докаже нещо.

Прогноза: Сампдория - Киево 1:1

 

Фрозиноне - Фиорентина
Стадион: "Матуза", Фрозиноне
Дата: 20.03.2016г.
Час: 16:00
Съдия: Паоло Валери

Фрозиноне беше победен от един от основните си опоненти на дъното - Карпи, и така тимът пропусна добър шанс да излезе от опасната зона. Това вероятно е наранило и самочувствието на играчите на Роберто Стелоне, и той ще трябва да поработи за да не си позволи повече грешни стъпки.

Фиорентина също загуби точки в последните три кръга, но най-изненадващо това стана срещу Верона, макар да владееше инициативата в мача. На 5 точки от Рома тимът на гостите вече изглежда няма да може да затвори разстоянието до горната част на таблицата.

И двата тима имат още цели за кампанията и това означава, че ще трябва да са мотивирани в този мач. Фиорентина определено има по-добър състав, но не може да се отписва отбор, борещ се за оцеляването си.

Прогноза: Фрозиноне - Фиорентина 1:2

 

Сасуоло - Удинезе
Стадион: "Кита дел Триколоре", Реджо Емилия
Дата: 20.03.2016г.
Час: 16:00
Съдия: Марко Ди Бело

Сасуоло прекрати добрата си поредица резултати със загуба от Ювентус миналата седмица. Въпреки показаната добра игра срещу лидера в Серия А, на върха не бе показана достатъчна агресия за голове.

Удинезе трябваше да се справя с агресивните набези на своите фенове след последната си загуба и Стефано Колантуоно бе уволнен само часове след това като последица от толкова много лоши резултати.

Домакините сега са определени като фаворити и със завръщането на някои ключови имена това ще се потвърди. Смяната на мениджъра и играта на гости пък може да помогне на Удинезе.

Прогноза: Сасуоло - Удинезе 2:2

 

Наполи - Дженоа
Стадион: "Сан Паоло", Неапол
Дата: 20.03.2016г.
Час: 19:00
Съдия: Андреа Джервасони

Наполи спечели последните си два мача и така се върна в правия път зад Ювентус, макар че позволи на лидера да напредне. Този отбор задължително трябва да продължи да събира точки и да се възползва от всеки шанс, оставен от "старата госпожа".

Дженоа също спечели в два поредни кръга, а особено впечатляващ бе триумфът срещу Торино след изоставането с два гола. Формата изглежда е добра точно срещу един от топ-отборите в лигата.

Гостите имат настроението, но шансът да вземат точки от борещ се за титлата отбор, е малък. Очаква се срещата да предложи зрелище и голове.

Прогноза: Наполи - Дженоа 3:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
224