Анонс на 2-ри кръг на Серия А


Н. Гавазов

Анонс на 2-ри кръг на Серия А

Фиорентина - Лече

Фиорентина и Лече спечелиха първите си срещи и ще се опитат да вземат още три точки от втория си мач от Серия А за сезона, когато се срещнат в неделя.

"Виолетовите" пометоха новака Дженоа с 4:1 на неговия терен, вкарвайки четирите попадения са по-малко от час. Лече от своя страна направи сензационен обрат срещу Лацио. Имобиле изведе римляните в средата на първата част, но домакините отбелязаха в 85-та и 87-та и взеха победата.

Фиорентина играе мощно у дома, освен това тосканци разполагат с по-голяма нападателна сила, така че "виолетовите" са фаворити в срещата и очакванията са за тяхна убедителна победа.

Прогноза: Фиорентина - Лече 2:0

 

Лацио - Дженоа

След като загуби три точки в първия кръг, Лацио ще търси първата си победа за сезона в Серия А в неделя, когато приема Дженоа на "Стадио Олимпико". Ще добавим, че "бианкочелести" са без загуба в последните си 37 домакинства срещу новаци, спечелвайки 29 пъти.

Дженоа с Алберто Джилардино се завърна в Серия А, завършвайки втори в по-долната дивизия. Завръщането им обаче ги сблъска с реалността - "грифоните" гостуваха на Фиорентина и загубиха с 4:1, като Давиде Бираски вкара утешителния гол от само два удара към вратата.

Лацио е по-добрият отбор, с по-голямо качество на състава, за това и очакванията са за победа на столичани.

Прогноза: Лацио - Дженоа 2:0

 

Наполи - Сасуоло

След успешното начало на защитата на титлата си, Наполи се завръща у дома на "Стадио Марадона" в неделя вечерта, когато приеме Сасуоло. Носителите на Скудетото получиха ранен гол при гостуването си на Фрозиноне, но след това вкараха три гола и грабнаха трите точки. В същото време Сасуоло бе домакин на Аталанта и не успя да се противопостави на бергамци до края - два гола на гостите в последните 10 минути доведоха до загуба на "зелените".

Наполи изглежда силен в атака и по всичко изглежда, че Сасуоло няма да успее да се противопостави на шампиона.

Прогноза: Наполи - Сасуоло 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
320