Анонс на 14-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 14-ти кръг от Серия А

Торино - Киево
Стадион: "Олимпико", Торино
Дата: 26.11.2016г.
Час: 19:00
Съдия: Даниеле Чифи

Торино подобри резултатите си в последните две седмици с поредни победи, и така загърби трите предишни кръга, в които взе само 2 точки. 

Киево победи Каляри в последния кръг и така се покачи в топ 10 на класирането. Това постижение е впечатляващо с оглед на формата от 3 загуби и 2 равни в 5-те кръга преди това. Сега Дарио Даинели отново е на линия за гостите след наказание, а аут остават Флоро Флорес и Хатемай.

Кристиан Молинаро и Джузепе Вивес са контузените за Торо, докато ключовия Иаго Фалке е поставен под въпрос и надеждите са той да вземе участие в мача.

Торино няма загуба в последните си 6 домакинства, а играта на тима се подобри много в последните срещи. Очаква се победа за домакините.

Прогноза: Торино - Киево 2:1

 

Палермо - Лацио
Стадион: "Ренцо Барбера", Палермо
Дата: 27.11.2016г.
Час: 13:30
Съдия: Марко Гуида

Палермо се намира в ужасяваща форма и здраве в момента. Тимът не е побеждавал в 8 поредни мача и контузиите се трупат, но въпреки това този отбор не е последен, след като Кротоне е точка по-надолу в таблицата.

Лацио има 3 победи в последните 4 кръга, като само Наполи успя да задържи тима до 1:1 в последните няколко седмици. Симоне Индзаги може да разчита на почти целия си състав с изключение единствено на Федерико Маркети, и това личи и във формата на отбора.

Палермо трябва да подобри играта си и да печели точки, но надали Лацио е перфектният съперник за да се сложи начало на добра поредица.

Прогноза: Палермо - Лацио 0:3

 

Болоня - Аталанта
Стадион: "Ренато Дал'Ара", Болоня
Дата: 27.11.2016г.
Час: 16:00
Съдия: Маурицио Мариани

Болоня успя да победи Палермо в последната седмица и така да подобри ситуацията си след 7 срещи без победа. Ситуацията и в лазарета се подобри и домакините ще опитат да надградят в този кръг.

Аталанта се представя изключително в последните 5 кръга, в които взе и 5 поредни победи, включително изненадваща такава над Рома в последния кръг. В момента отбора се намира заедно с Лацио на 4-ата позиция, което е много над поставените цели за сезона.

Болоня среща Аталанта в неподходящ момент с оглед формата на гостите. Като току що покачили се над опасната зона на дъното домакините трябва да се целят в равенството, но целта им не е лека.

Прогноза: Болоня - Аталанта 1:2

 

Каляри - Удинезе
Стадион: "Сант'Елия", Каляри
Дата: 27.11.2016г.
Час: 16:00
Съдия: Лука Пайрето

Каляри спечели само веднъж в последните 5 кръга и допусна доста голове. Отбраната на този отбор е най-пропускливата в Серия А с 30 попадения до момента - поне 4 повече от втория по този показател.

Удинезе не бе губил в 4 поредни кръга, но Наполи спечели с 2:1 в последната седмица и така прати отбора на 15-то място в таблицата. Гостите обаче имат шанса да се възползват от многото проблеми за Каляри сега и липсващите Йонита, Педро, Муру и Тачсидис заради травми, както и Десена и Мунари заради наказания.

И двата отбора не се представят много добре в кампанията си, като Удинезе показва по-добрата форма срещу отбори извън горните места в класирането.

Прогноза: Каляри - Удинезе 1:2

 

Кротоне - Сампдория
Стадион: "Ецио Скида", Кротоне
Дата: 27.11.2016г.
Час: 16:00
Съдия: Фабио Мареска

В последните два кръга Кротоне се върна към познатите загуби след като беше постигната историческа първа победа в Серия А преди това. Този отбор остава непоклатим на дъното и фаворит за изпадане.

Сампдория успя да обърне Сасуоло от 2:0 до 3:2 за 6 минути в последния кръг и така със сигурност повдигна духа в състава за тази седмица.

Кротоне винаги влиза като аутсайдер в своите мачове и сега тази среща няма да е изключение. 

Прогноза: Кротоне - Сампдория 0:2

 

Рома - Пескара
Стадион: "Олимпико", Рим
Дата: 27.11.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Масимилиано Ирати

Рома успя да се върне на пътя на победата след като в последния кръг загуби от Аталанта, като си подсигури първото място в групата в Лига Европа през седмицата. Сега целта на "вълците" ще е да се съкрати разликата от 7 пункта до върха и Ювентус в Италия.

Пескара има 5 поредни загуби и окупира едно от последните 3 места в класирането. Тимът остава силен кандидат за изпадане заедно с Кротоне, като липсващите играчи поради травми не помагат на състоянието - Гьомбер, Кода, Кампаняро и Форнасие.

Рома е фаворит в мача и се очаква да върне добрите си резултати след донякъде неочакваната загуба. 

Прогноза: Рома - Пескара 2:1

 

Наполи - Сасуоло
Стадион: "Сан Паоло", Неапол
Дата: 28.11.2016г.
Час: 20:00
Съдия: Паоло Валери

Наполи спечели срещу Удинезе и се върна към добрите резултати след загубата от Ювентус и равния с Лацио. В Шампионска лига обаче тимът не се справи с Динамо Киев и все още продължаването след групите остава несигурно до последния кръг в турнира.

Сасуоло показа, че не може да се справя на два големи фронта и така след влошена форма в Италия и Европа тимът напусна Лига Европа в четвъртък. Несъмнено след зимната пауза този отбор ще се върне по-силен и отпочинал и ще подобри класирането си от 16-та позиция в момента. Сега обаче липсващите контузени са прекалено много - Дънкан, Биодини, Сенси, Пелегрини и Берарди.

Наполи е на 2 пункта от второто място дори въпреки лошия си период и ще трябва това да мотивира състава за добър резултат. Сасуоло в момента не е тежък съперник заради умората и проблемите с липсващи играчи, което улеснява домакините.

Прогноза: Наполи - Сасуоло 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
299