Стана ясно защо ЦСКА – София се отказа от Бербатов


Н. Гавазов

Стана ясно защо ЦСКА – София се отказа от Бербатов

Бившият нападател и кандидат за президент на БФС  Димитър Бербатов  е поискал впечатляващата заплата от 50 000 лева, за да бъде водеща фигура в ръководството на ЦСКА-София, съобщава "Мач Телеграф“.

По-рано стана известно, че мераклията за глава на българския футбол няма да се завръща при "армейците“. Именно споменатите по-горе 50 бона са в основата на провала в преговорите между двете страни, които със сигурност са се състояли, въпреки че от ЦСКА -София не признават за разговори с Митко Бербатов. На "Армията“ вярват, че критиките към настоящото ръководство на "червените“ в лицето на Филип Филипов и Стоян Орманджиев от страна на един от най-близките хора на Бербатов – Борис Станков, са плод именно на провалените преговори. Припомняме, че последният, който е син на бившия треньор на ЦСКА – Сашо Станков, а през последните години беше в предизборния щаб на Барбатов в битката за БфС, нападна ръководството на ЦСКАСофия след пресконференцията, която Филипов и Орманджиев дадоха.

От "Армията“ разкриха пред "Мач Телеграф“, че в клуба предстоят доста промени по време на лятната пауза. Назначението на бившия играч на Лудогорец Михаил Александров за спортен директор на ЦСКАСофия е само едно от тях.

Именно тогава вероятно от "Армията“ ще обявят официално кой е новият мажоритарен собственик на "червения“ клуб, след като фамилия Ганчеви сдаде акциите си. На този етап сред феновете има брожения в тази посока, защото Сектор Г иска прозрачност, а не всичко де е забулено в някакви тайни и строга секретност, както беше при Ганчеви.

  Сподели
230