Анонс на 11-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 11-ти кръг от Серия А

Болоня - Фиорентина
Стадион: "Ренато Дал'Ара", Болоня
Дата: 29.10.2016г.
Час: 19:00
Съдия: Паоло Валери

Болоня няма победа в последните пет кръга, но поне има само една загуба в този период и задържа 13-ата позиция във временното класиране. Липсата на победи може да се обясни с многото проблеми в състава напоследък, като особено липсва Матиа Дестро в атака. Аут са още Миранте, Майета, Морлео, Крафт и Ойконому.

Фиорентина е в перфектно здраве, но не успява да намери формата си. Този отбор стана втория, който този сезон не успя да победи Кротоне, но трябва да се вземе предвид и факта, че срещата бе прекъсната за близо час, а атмосферните условия бяха ужасяващи. 

Очаква се проблемите на домакините да продължат с оглед контузените, а Фиорентина със сигурност ще иска точките тук след огромното разочарование срещу Кротоне.

Прогноза: Болоня - Фиорентина 0:2

 

Аталанта - Дженоа
Стадион: "Атлети Адзури д'Италия", Бергамо
Дата: 30.10.2016г.
Час: 13:30
Съдия: Михаел Фабри

След 4 победи в последните 5 мача, Аталанта достигна 6-ата позиция в таблицата и така заличи спомените от лошия старт на сезона. Здравето на състава също се подобри и сега в прекрасна форма и без нито един контузен тимът печели мач след мач.

Дженоа може и да загуби дербито със Сампдория, но по изключителен начин достигна до победа с 3:0 у дома си срещу Милан. Този отбор има и един мач по-малко от останалите, а се намира в горната половина, което е прекрасно на този етап.

Аталанта се намира в доказано добра форма докато гостите показват епизодични периоди на класа редувани с разочарования. Очаква се и двата отбора да играят без напрежение и домакините да имат превес в играта.

Прогноза: Аталанта - Дженоа 2:1

 

Кротоне - Киево
Стадион: "Ецио Скида", Кротоне
Дата: 30.10.2016г.
Час: 16:00
Съдия: Лука Пайрето

Кротоне се възползва от тежката атмосферна ситуация и прекъсването на мача и достигна до втората си точка в кампанията срещу Фиорентина. С малко повече късмет и историческа победа можеше да бъде записана в последния кръг.

Киево няма победа в последните 3 кръга, но след загубата от Милан надгради с два равни. Сега възможността за победа е налице след като тимът гостува на най-слабия отбор в Серия А.

Кротоне е отписван във всеки свой мач и все още не показва нужното подобрение за да се счете, че тимът принадлежи на елита на Италия. Очаква се победа за гостите.

Прогноза: Кротоне - Киево 0:3

 

Емполи - Рома
Стадион: "Карло Кастелани", Емполи
Дата: 30.10.2016г.
Час: 16:00
Съдия: Марко Ди Бело

Емполи заслужава мястото си сред последните три отбора в таблицата след като вкара само 2 гола този сезон. В последните 6 кръга тимът постигна само 2 безголови равенства за разнообразие на загубите, като последния кръг загуби от Наполи с 2:0.

Рома постигна четвърта поредна победа в последния кръг когато обърна Сасуоло и така продължава да преследва първенеца Ювентус. Многото контузени в този отбор обаче ще са фактор при толкова наситена програма и нова среща само дни след последната. Последната лоша новина е свързана с ключовия Алесандро Флоренци, който ще липсва поне до месец март. Той се присъедини към контузените Руи, Вермален, Пероти и Перес.

С оглед формата на двата тима тежък фаворит е Рома. Джалоросите обаче трябва да внимават с постройката си и да използват ротацията възможно най-правилно с оглед последните проблеми.

Прогноза: Емполи - Рома 0:2

 

Лацио - Сасуоло
Стадион: "Олимпико", Рим
Дата: 30.10.2016г.
Час: 16:00
Съдия: Джанпаоло Калварезе

Лацио няма загуба в последните 5 кръга, но победите в този период са само 3. В последния кръг обаче тимът вкара 4 гола на Каляри и с приповдигнато настроение ще приеме опонент, който идва след загуба.

Сасуоло се затруднява с играта си на няколко фронта и в последния кръг допусна обрат от Рома. Формата обаче спада с всеки кръг след прекрасното начало на кампанията, в която се показваше футболът от миналата година. Липсата на Берарди се оказва проблем, с който до момента гостите не могат да се справят.

С оглед на формата изглежда, че домакините са фаворити в срещата. Сасуоло ще бъде разконцентриран и от срещата през седмицата в Лига Европа.

Прогноза: Лацио - Сасуоло 2:0

 

Удинезе - Торино
Стадион: "Дачия Арена", Удине
Дата: 31.10.2016г.
Час: 20:00
Съдия: Паоло Талиавенто

След две поредни победи Удинезе се покачи във временното класиране и се отдалечи от дъното. Особено ключова бе победата над Палермо, който е директен опонент в битката за оцеляване.

Торино се намира на 7-мо място въпреки спадът във формата в последната седмица. Здравето в състава се подобрява, а това се отрази на резултатите и позицията в класирането. Този отбор остава фаворитът в сблъсъка с оглед противоречивата форма на домакина.

Прогноза: Удинезе - Торино 0:1

 

Каляри - Палермо
Стадион: "Сант'Елия", Каляри
Дата: 31.10.2016г.
Час: 22:00
Съдия: Масимилиано Ирати

Каляри идва в срещата след 2 поредни загуби и 9 допуснати гола в тях. Тази форма е изненадваща с оглед на трите поредни победи преди това и сега не е ясно кое лице на този отбор ще видим в срещата у дома.

Палермо загуби битката с Удинезе и така получи четвърта загуба в последните 5 кръга, при един равен. 19-ата позиция в класирането отговаря на показаното от отбора в последните седмици и подобно на Кротоне не се вижда обрат във формата в близко бъдеще.

Каляри трябва да се възползва от възможността си да вземе точки от един от последните отбори в таблицата, в противен случай може да попадне на незавидната позиция да се бори за спасение заедно с групата от посредствени състави в елита.

Прогноза: Каляри - Палермо 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
301