ПСЖ отново ще спечели Френската класика


Н. Атанасов

ПСЖ отново ще спечели Френската класика

Пари Сен Жермен – Олимпик Марсилия
Стадион: "Парк де Пренс“, Париж
Дата: 24.09.2023 .г
Час: 21:45

ПСЖ очаквано е спечели сезон 2022/23 в Лига 1 и защити титлата си от предходната кампания. По този начин парижани вече са най-титулуваният отбор в Лига 1, като това е 11-то отличие за състава от столицата.

До момента обаче ПСЖ не оправдава високите очаквания. Парижани започнаха кампанията с две поредни ремита, след това дойдоха два успеха, но в последния си мач от първенството столичани отстъпиха с 2:3 у дома над Ница.

Играчите на Луис Енрике са 5-ти и имат 8 точки, като са с три по-малко спрямо лидера Монако.

Асенсио и Летелие са аут.

През седмицата ПСЖ започна силно участието си в групите на Шампионската лига и спечели с 2:0 над Борусия Дортмунд.

По всичко личи, че и настоящият сезон ще е крайно турбулентен за Олимпик Марсилия. Френският гранд започна с големи амбиции, които обаче ще са поставени под сериозна въпросителна заради трусовете в клуба. През седмицата стана ясно, че треньорът Марселино Гарсия Торал няма да продължи да води ОМ след само няколко месеца начело на тима заради пререкания между ръководство и фенове. Все още не е ясно кой ще наследи испанеца.

До момента "финикийците“ имат две победи и три равенства, като заемат 4-та позиция със своите 9 точки актив. В последния си мач от Лига 1 южняците завършиха 0:0 у дома с Тулуза.

Сар и Гей пропускат визитата в столицата.

Прогноза: Пари Сен Жермен – Олимпик Марсилия 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
323