ПСЖ ще сломи Хлапетата


Н. Атанасов

ПСЖ ще сломи Хлапетата

Олимпик Лион - Пари Сен Жермен
Стадион: "Групама“, Лион
Дата: 03.09.2023 г.
Час: 21:45

Олимпик Лион започна новата кампания в Лига 1 с големи амбиции, но в първите три кръга не оправдава очакванията. "Хлапетата“ стартираха с две загуби - 1:2 от Страсбург и 1:4 от Монпелие, а преди седмица спечелиха първа точка, макар и отново да не победиха, завършвайки 0:0 на гости на Ница.

Облаците около треньора Лоран Блан се сгъстяват, като едва ли ще е изненада да се стигне и до рокада, ако 7-кратните шампиони на Франция продължат с непостоянните изяви, тъй като в момента са на предпоследното 17-то място и имат само 1 точка.

ПСЖ очаквано е спечели сезон 2022/23 в Лига 1 и защити титлата си от предходната кампания. По този начин парижани вече са най-титулуваният отбор в Лига 1, като това е 11-то отличие за състава от столицата.

ПСЖ стартира с изненадващо реми новата кампания и направи 0:0 у дома срещу Лориен, а след това дойде и равенството на гости на Тулуза за крайното 1:1. В предишния кръг столичани записаха и първи успех, като сразиха с 2:0 у дома вицешампиона от последния сезон - Ланс. И двете попадение реализира звездата на тима Килиан Мбапе, който по всяка вероятност ще остане на "Парк де Пренс“ и няма да поеме към посока Реал Мадрид.

Олимпик Лион няма победа на ПСЖ у дома вече в четири поредни сезона. За последно "хлапетата“ сразиха парижани през сезон 2018/19 с 2:1, а след това допуснаха три загуби и едно равенство на свой терен.

Прогноза: Олимпик Лион - Пари Сен Жермен 1:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
260