Интер Маями без Меси загуби от Монтерей


Н. Гавазов

Интер Маями без Меси загуби от Монтерей

В нощта на 3 срещу 4 април на стадион "Чейз" във Форт Лодърдейл, САЩ, завърши първият мач от 1/4-финалите на КОНКАКАФ Шампионска лига. Интер Маями загуби у дома от мексиканския Монтерей с 2:1.

В 19-ата минута аржентинският защитник на Интер Маями Томас Авилес откри резултата в мача с пас на халфа Юлиан Гресел. В 65-ата минута халфът на домакините Давид Руис получи втори жълт картон и бе изгонен. В 69-ата минута на срещата резултатът бе изравнен от аржентинския халф на гостите Максимилиано Меса. В 89-ата минута друг аржентински полузащитник Хорхе Родригес вкара победния гол след пас на Меса.

Имайте предвид, че трима бивши играчи на Барселона Жорди Алба, Серхио Бускетс и Луис Суарес влязоха на терена в стартовия състав и изиграха всичките 90 минути.

Аржентинският нападател на Интер Маями Лионел Меси пропусна този мач поради контузия на подколянното сухожилие. Нападателят на аржентинския национален отбор току-що се завърна към тренировки с общата група.

Реваншът от четвъртфиналите на Купата на шампионите КОНКАКАФ между Интер Маями и Монтерей ще се проведе на 11 април от 5:30 часа българско време.

  Сподели
86