Костов: Ще видим как ще ни се отразят тези 5 гола, които ни вкараха


FUTBOL-TV

Костов: Ще видим как ще ни се отразят тези 5 гола, които ни вкараха

Старши треньорът на Левски - Николай Костов, съвсем закономерно не беше доволен след тежкото поражение с 1:5 от Лудогорец в Разград. Специалистът поздрави отбора си за играта през първото полувреме, но заяви, че нещата за неговия тим не са се получили след почивката.

"Много равностойно игрово първо полувреме, получихме гол в началните минути на първото полувреме, а след третия гол мачът приключи. Слабостите в този мач са от статичните ситуации, получихме три гола от тях“, започна Костов.

"Дойдохме смело да играем за победа, може би не избрахме подходящия начин да се противопоставим на Лудогорец, поздравявам ги за победата, поздравявам нашите футболисти за първото полувреме“, продължи треньорът.

"Левски би трябвало да е силен и когато се защитава, и когато атакува от статични ситуации. В някои играчи се получи някакво физическо изтощение, не беше като със Славия, не успяхме да освежим играта със смените“, добави той.

"Умишлено сменихме Карлос Охене, за да не получи червен картон, имахме притеснения да не би да няма да съберем отбор за следващия мач. Надявам се Фабио Лима и Асен Митков да са възстановени за следващия мач“, продължи Костов.

"Феновете, както обикновено, поддържат отбора, направи ни изключително впечатление и им благодаря. Ще видим тепърва как ще ни се отразят петте допуснати гола“, завърши Николай Костов в ефира на Диема.

  Сподели
69