Кийн: Сити ще спечели всички останали мачове


Н. Гавазов

Кийн: Сити ще спечели всички останали мачове

Легендата на Манчестър Юнайтед Рой Кийн вярва, че вчерашната победа над Нотингам Форест изведе Манчестър Сити на път към титлата във Висшата лига.

Ден преди това Сити изигра много труден мач на "Сити Граунд" срещу отбор, който бе пред изпадане от Висшата лига. Форест даде битката на действащия шампион, но въпреки това загуби с 0:2.

Сити все още има Уулвс, Фулъм, Тотнъм и Уест Хем, за да играят до края на сезона и Кийн очаква нещата да бъдат по-лесни за Сити.

"Мисля, че Форест бе основното препятствие за Сити в края. Те бяха под натиск, защото Арсенал изигра мача си рано и спечели, а Нотингам Форест се бори отчаяно за оцеляване.

Мисля, че предвид този резултат на "Сити Граунд", титлата сега ще отиде при Манчестър Сити.

Сити са верни на себе си, дори когато не са в най-добрата си форма. Те знаят как да печелят футболни мачове, имат добра селекция от играчи на резервната скамейка и през последните няколко години са развили наистина добър навик да печелят мачове.

Бях притеснен в началото на мача (срещу Форест), защото мислех, че може да се подхлъзнат, но сега мисля, че Сити ще спечели всички останали мачове“, заяви Кийн.

  Сподели
134