Левски ще си тръгне с 3 точки от Велико Търново


FUTBOL-TV

Левски ще си тръгне с 3 точки от Велико Търново

Етър - Левски
Стадион: "Ивайло", Велико Търново
Дата: 16.03.2024 г.
Час: 15:15


Левски гостува на Етър във Велико Търново в среща от предстоящия 25-ти кръг на родния шампионат. "Сините" влизат в ролята на фаворити, като целта им ще е да се реваншират на феновете си за ремито с ФК Крумовград на "Герена". Освен това - Етър се намира в много слаба форма и всичко друго, освен успех на Левски, би се считал за изненада. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак 2.

Треньорът на Левски е наказан за мача, а това важи и за трима от футболистите на клуба. Патрик-Габриел Галчев, Карлос Охене и Рикардиньо са аут за двубоя в старата столица. Освен това - Рикардиньо е и с контузия, получена по време на тренировка през седмицата. Илиян Стефанов също няма да е на разположение. Николай Костов ще дава напътствия на треньорския щаб от ложата на стадиона.

Добрата новина е, че бразилският нападател Фабио Лима е готов за мача срещу Етър. Той тренира на 100%, въпреки че получи травма по време на ремито с Крумовград. Лима е твърд титуляр в плановете на Николай Костов. Той вече се отчете с два гола в първите си четири мача за Левски. Крилото реализира срещу Арда и Хебър, а сега от нещо се очаква да стори това и срещу Етър.

В лагера на Етър настроението е минорно. За това признаха както треньорът на тима Светослав Петров, така и един от играчите - Георги Александров. Двубоят ще е по-емоционален и за двамата - защитникът е юноша на Левски, а Светльо Петров е легенда на ЦСКА.

"Жал ми е за футболистите. Работим, тренираме, започва мачът - влязохме малко респектирани, нямаше нужното спокойствие. Не е умора, защото головете ги допускаме в първата част на второто полувреме. Между 45 и 60 минута някъде допускаме голове. Жал ми е за отбора и футболистите. Мисля, че за отбор като нашия за мачовете срещу ЦСКА, Левски и Лудогорец във Велико Търново играчите нямат нужда от допълнителна мотивация. Казвал съм, че Николай Костов е един от най-добрите български треньори и ще ми бъде интересно как ще изглежда мачът. Вижда се, че Левски играе добре и постига добри резултати. Дано нямаме контузени и се надявам да се подготвим по най-добрия наичн", каза Петров.

 

ПРОГНОЗА: ЕТЪР - ЛЕВСКИ 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
184