Берое с малко очаквана победа над Черно море (видео)


FUTBOL-TV

Берое с малко очаквана победа над Черно море (видео)

Черно море инкасира малко очаквано поражение -  0:2 при гостуването си на Берое в Стара Загора. "Моряците" са равни по точки с Лудогорец и ЦСКА, но те и "червените" имат два мача по-малко от разградчани.

Берое поведе още в началото на мача. Себастиан Вия стреля и топката рикошира в ръката на защитник на "моряците", а главният съдия Михаел Павлов даде дузпа. Тя бе реализирана от Вия за 1:0.

Старозагорци удвоиха преднината си в 38-та минута. Вия отне топката в половината на Берое и подаде на Франциско Сагардия, който проби по лявото крило и стигна почти до аутлинията. В крайна сметка той центрира към дъгата и Карлос Сегундо наниза втория гол с красив удар.

Черно море направи няколко положения през второто полувреме, но така и не успя да реализира гол. Шут на Пабло Гарсия след близо час игра прелетя покрай вратата, а завърналият се в отбора Илиан Илиев-младши бе спрян от стража на домакините Артур Мота малко по-късно.

Така Берое запази преднината си и спечели с 2:0, което придвижи отбора на 11-о място в класирането с 28 точки. Славия има една повече на десетата позиция, а Арда е на девето място с 32.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
105