ЦСКА ще запише лесен успех срещу Берое


FUTBOL-TV

ЦСКА ще запише лесен успех срещу Берое

ЦСКА - Берое
Стадион: "Васил Левски", София
Дата: 03.03.2024 г.
Час: 14:30


ЦСКА приема Берое на националния стадион в среща от предстоящия кръг на родния шампионат. И двата тима инкасираха загуби през миналия уикенд, но "армейците" имаха "поправителен" в сряда в турнира за националната Купа, където се поздравиха с победа срещу Арда. Столичният тим е фаворит, но най-вече заради слабата форма, в която се намира Берое. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак 1.

В състава на ЦСКА за пореден път не се очакват много промени. Фернандо Каранга изтърпя наказанието си от един мач и ще се завърне в стартовия състав. Той си изкара червен картон при загубата срещу Черно море във Варна и не бе на разположение за двубоя за Купата срещу Арда. В негово отсъствие - тогава в нападение действаше Данило Асприля. Последният сега отново ще седне на пейката, но почти сигурно ще се появи в игра след почивката, появявайки се като смяна.

Други промени не се очакват, като Нестор Ел Маестро има предвидим състав, като същото се отнася и за схемата му на игра. При евентуален провал, то наставникът със сигурност ще бъде изгонен. Феновете на тима поискаха оставката на Ел Маестро още във Варна, като вече се носят слухове, че ръководството преговаря с няколко евентуални негови заместници.

В лагера на Берое настроението не е никак добро. Феновете са бесни от слабите резултати и от дейстията на ръководството, което разчита изцяло на чужденци.

Иначе, трябва да се отбележи, че трима титуляри на Берое ще пропуснат предстоящото шампионатно гостуване на ЦСКА. Става дума са Жорди Говеа, Родриго Ачинели и Сегундо Пачаме, който няма да играят срещу “червените" заради натрупани картони. Ачинели бе изгонен с директен червен картон в двубоя срещу Лудогорец заради игра с ръка извън наказателното поле. Другите двама бяха декорирани с жълтия цвят, но това им донесе наказания за сблъсъка в столицата. Треньорът Хосе Луис Ачиари също е наказан.

 

ПРОГНОЗА: ЦСКА - БЕРОЕ 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
219