Левски ще се реваншира на феновете си с успех в Пловдив


FUTBOL-TV

Левски ще се реваншира на феновете си с успех в Пловдив

Ботев Пловдив - Левски
Стадион: "Хрисо Ботев", Пловдив
Дата: 22.07.2023 г.
Час: 19:15


Ботев Пловдив приема Левски на "Колежа" в един от най-интересните мачове от програмата на втория кръг в родния шампионат. "Сините" стартираха шампионата с поражение срещу ФК ЦСКА 1948, при това на "Герена". Сега хората на Николай Костов ще искат да се реваншират на феновете си с успех срещу "канарчетата". Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - 2.

В дните след загубата, в Левски все пак имаше и една добра новина. Тимът се похвали с първи входящ трансфер, след като Асми Фадига парафира със "сините". Французинът вече се включи в тренировките на отбора и почти сигурно ще попадне в групата за мача, като не е изключено да запише първи минути с екипа на Левски. Все пак, по-вероятно е Фадига да остане резерва и да се появи в игра след почивката.

Като цяло в последните дни в Левски се говори доста за трансфер - както входящи, така и изходящи. Не е изключено още един чужденец да бъде представен от шефовете на тима в дните преди мача. Георги Миланов обаче изглежда все по-малко вероятно да се върне на "Герена".

Специално за мачът - Николай Костов няма кой знае какви проблеми и ще може да разчита на най-доброто. Въпреки поражението в предишния мач, много вероятно е треньорът да заложи на сходен стартов състав.

В лагера на Ботев Пловдив има само един проблеми. Мохамед Брахими няма да вземе участие в предстоящото домакинство на Левски. Полузащитникът се е контузил на последната тренировка още преди градското дерби с Локомотив (1:1).

Брахими навлизаше във все по-добра форма и треньорът Станислав Генчев искаше да разчита на него. Лошата новина е, че има съмнение за тежка контузия в коляното. 24-годишният французин ще мине обстоен преглед и ядреномагнитен резонанс, за да се разбере какво е точното му състояние и колко време ще отсъства от терена.

 

ПРОГНОЗА: БОТЕВ ПЛОВДИВ - ЛЕВСКИ 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
384