Борнемут и Ман Юнайтед ще са равни


И. Ангелов

Борнемут и Ман Юнайтед ще са равни

Борнемут - Манчестър Юнайтед 
Стадион: Виталити 
Дата: 13.04.2024 г. 
Час: 19:30 ч. 

Борнемут не беше побеждаван в пет поредни срещи, но на гости на Лутън тимът отстъпи в последния кръг. "Черешките" нямат особени цели до края на сезона, намират се на 12-та позиция и ще се надяват на възможно най-високото за тях класиране. Тимът допусна толкова загуби в сезона, колкото и противникът - 12, но има само 4 победи по-малко и 8-те точки разлика правят и разликата от 6 позиции в таблицата.

Манчестър Юнайтед отново препъна Ливърпул след 2:2 в последния кръг и за трети път в сезона наруши плановете на Юрген Клоп. Равенството не помогна особено на шансовете за Шампионска лига, където изглежда тимът няма силата да се бори с Тотнъм и Астън Вила, а и играта не е достатъчно добра при Тен Хаг. Отборът разчита на отделни периоди на идивидуална класа, отколкото на някаква отличителна тактика, и проблемите в лазарета продължават.

Рашфорд, Варан, МакТоминей и Еванс са поставени под въпрос от Тен Хаг, а контузени са Шоу, Маласия, Мартинез, Линдельоф и Марсиал.

При домакините под въпрос са Семеньо, Адамс и Мефам, а с контузии липсват Синистера, Таверние и Фредерикс.

Юнайтед няма победа в 4 поредни мача когато се брои редовното време. Тимът отстрани Ливърпул в продълженията на срещата им във ФА Къп през март, а за да видим последната победа трябва да се върнем до 9-ти март и 2:0 над Евертън. Двата равни, разделени от загубата от Челси, показват, че моментната форма на тима на Тен Хаг не е достатъчно добра.

Прогноза: Борнемут - Манчестър Юнайтед 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)
 
Онана
   
Камбуала
Магуайър
Далот
Бисака
Касемиро
Мейно
Гарначо
Бруно
Рашфорд
Хьойлунд
Соланке
Утара
Скот
Клуиверт
Кук
Кристи
Кели
Смит
Сенеси
Забарни
   
Нето
 
Борнемут (Андони Ираола)

Обоснована прогноза: Борнемут - Манчестър Юнайтед 2:2

  Сподели
140