Челси ще удари Ман Юнайтед в Лондон


И. Ангелов

Челси ще удари Ман Юнайтед в Лондон

Челси - Манчестър Юнайтед 
Стадион: Стамфорд Бридж 
Дата: 04.04.2024 г. 
Час: 22:15 ч.

Челси игра цяло полувреме с човек повече срещу Бърнли в последния кръг, и не успя да вземе победата след 2:2, оставайки на 11-то място. "Сините" обаче нямат загуба в 5 поредни срещи в лигата.

Манчестър Юнайтед също взе точка срещу Брентфорд последно, но може да се твърди, че това бе незаслужено, тъй като тимът допусна над 30 положения пред вратата си и гредата спаси Онана 4 пъти. Брентфорд надигра през целите 90 минути за само 1:1.

В двата тима има и проблеми от здравословно естество. При домакините под въпрос са поставени Густо, Чилуел, Чалоба, Колуил, Чуквуемека, и контузени са още Санчез, Нкунку, Лавия, Джеймс, Фофана и Угочукву.

При гостите под въпрос са Варан, Еванс и Линдельоф, а контузени остават Шоу, Марсиал, Маласия и Байъндър. Лисандро Мартинез и Хари Магуайър се завърнаха в миналия мач след травми.

Челси направи 3 поредни равенства с Ман Юнайтед у дома. В тях двата тима бяха равни и на полувремето и след последния сигнал. Показаното от двата тима в последните срещи е, че Челси има характера да вкарва, но и лесно допуска голове, докато Юнайтед много се затруднява в създаването на положения.

Прогноза: Челси - Манчестър Юнайтед 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)
 
Онана
   
Варан
Мартинез
Бисака
Далот
Касемиро
Мейно
Гарначо
Бруно
Рашфорд
Хьойлунд
Джаксон
Стърлинг
Мудрик
Палмър
Енцо
Кайседо
Кукурела
Густо
Бадиашиле
Силва
   
Петрович
 
Челси (Маурисио Почетино)

Обоснована прогноза: Челси - Манчестър Юнайтед 2:1

  Сподели
319