Фулъм отново ще губи точки


П. Пенков

Фулъм отново ще губи точки

Нюкасъл - Фулъм
Стадион: "Сейнт Джеймс Парк", Нюкасъл
Дата: 13.11.2010
Час: 17:00
Съдия: Лий Пробърт

В друга среща от съботния ден от 13-я кръг в английската Висша лига, тима на Нюкасъл приема този на Фулъм. Свраките заемат петата позиция във временното класиране с актив от 17 точки. В последният изминал кръг Нюкасъл записа първото си порежение от втората седмица на месец октомври. Те загуба минимално с 2:1 домакинството си на Блекбърн. Само преди седмица съставът на Крис Хътън постигна изненадваща победа на стадион "Емирейтс", като победи Арсенал като гост с 1:0.

Халфът на Нюкасъл Джоуй Бартън ще трябва да пропусне следващите 3 срещи на тима поради наложението му наказание от Футболната Асоциация на острова. Мениджърът на тима Крис Хътън е под напрежение заради отсъствието на Райън Тейлър, който беше главния заместник на Бартън. Джеймс Пърч ще се надява да се оттърси от проблема в глезена си, докато Леон Бест се завърна към тренировки след същата контузия. Стийв Харпър, Хатем Бен Арфа и Дан Гослинг остават дългосрочно отсъстващи.

Фулъм пък се намират на далечната 15-та позиция с 13 спечелни точки до момента. В последните два изминали кръга, състава на Марк Хюз успя да спечели само 1 точка. Това стана при домакинството им на Астън Вила, завършило при резултат 1:1. В последвалия междинен кръга, Фулъм загуби с 1:0 гостуването си на "Стамфорд Бридж".

Добрата новина за тях е, че нямат проблеми с новоконтузени футболисти. Мексиканският бранител Карлос Салсидо остава аут поради скъсани коленни връзки. Освен това Котиджърс няма да могат да разчитат на услугите на Крис Бейрд, който старада от болки в слабините, но се очаква да се завърне в игра през следващия уикенд, когато Фулъм среща Манчестър Сити.

Според мен Нюкасъл ще постигнат много труден успех, но все пак ще вземат ценни три точки, които биха ги издигнали още по-напред в подреждането.

Прогноза: Нюкасъл - Фулъм 1:0

Последни 5 изиграни срещи:

Нюкасъл:

23 октомври Уест Хем - Нюкасъл 1:2 (Висша лига)
27 октомври Нюкасъл - Арсенал 0:4 (Карлинг Къп)
31 октомври Нюкасъл - Съндърланд 5:1 (Висша лига)
07 ноември Арсенал - Нюкасъл 0:1 (Висша лига)
10 ноември Нюкасъл - Блекбърн 1:2 (Висша лига)

Фулъм:

16 октомври Фулъм - Тотнъм 1:2 (Висша лига)
23 октомври Уест Бромич - Фулъм 2:1 (Висша лига)
30 октомври Фулъм - Уигън 2:0 (Висша лига)
06 ноември Фулъм - Астън Вила 1:1 (Висша лига)
10 ноември Челси - Фулъм 1:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Нюкасъл - Фулъм

32 мача
10 победи за Нюкасъл
6 равенства
16 победи за Фулъм
Голова Разлика: 54:50 за Фулъм


Коефициенти от bet365:
Нюкасъл - 1.90
Равен - 3.40
Фулъм - 4.20

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
150