Нюкасъл и Блекбърн ще си поделят по точка


П. Пенков

Нюкасъл и Блекбърн ще си поделят по точка

Нюкасъл - Блекбърн
Стадион: "Сейнт Джеймс Парк", Нюкасъл
Дата: 10.11.2010
Час: 21:45
Съдия: Майк Джоунс

Отборите на Нюкасъл Юнайтед и Блекбърн Роувърс се изправят един срещу друг в среща от 12-я междинен кръг в английската Висша лига. Свраките заемат добрата 5-та позиция във временното класиране с актив от 17 точки. Те се добраха до това място, след като през уикенд постигнаха изненадваща победа с 1:0 при гостуването си на Арсенал.

Мениджърът на Нюкасъл - Крис Хътън - има няколко проблеми с контузени футболисти. Защитникът Джеймс Пърч е с травма в глезена, която със сигурност му гарантира, че няма да може да вземе участие срещу Блекбърн. Дани Симпсън подобрява физическото си състояние и вероятно ще започне мача от резервната скамейка. Леон Бест се завърне към тренировъчни занимания, след като остъства дълго време поради проблеми с глезена си, но със сигурност няма да играе в тази среща. Стийв Харпър, Хатем Бен Арфа и Дан Гослинг остават аут с травми.

За разлика от Нюкасъл, Блекбърн се намира опасно близо до зоната на изпадащите. След 11-я кръг те заемат 16-та позиция в класиране с актив от 12 точки. В последните три кръга те успяха да спечелят само 3 точки. Съставът на Сам Алардайс загуби гостуването си на Ливърпул с 2:1, а седмица по-късно претърпя домакинско поражение с 2:1 от гостуващия Челси. Едва през изминалия уикенд Блекбърн победиха Уигън у дома и така зае по-предна позиция във временното класиране.

Лошата новина за състава на Блекбърн е, че нападателя Бенжани ще отсъства със сигурност. Той получи тразтежение по време на срещата с Уигън през уикенда и се присъединява в лазарета на тима, където се намират още и Стивън Нзонзи, Винс Грела и Кейт Андрюс. Ел Хаджи Диуф е под съмнение за двубоя поради болки в слабините.

Мисля, че Нюкасъл няма да може да продължи добрата си серия от последните си 3 спечелени срещи и ще трябва да си подели по точка с Блекбърн.

Прогноза: Нюкасъл - Блекбърн 0:0

Последни 5 изиграни срещи:

Нюкасъл

16 октомври Нюкасъл - Уигън 2:2 (Висша лига)
23 октомври Уест Хем - Нюкасъл 1:2 (Висша лига)
27 октомври Нюкасъл - Арсенал 0:4 (Карлинг Къп)
31 октомври Нюкасъл - Съндърланд 5:1 (Висша лига)
07 ноември Арсенал - Нюкасъл 0:1 (Висша лига)

Блекбърн:

02 октомври Стоук Сити - Блекбърн 1:0 (Висша лига)
18 октомври Блекбърн - Съндърланд 0:0 (Висша лига)
24 октомври Ливърпул - Блекбърн 2:1 (Висша лига)
30 октомври Блекбърн - Челси 1:2 (Висша лига)
06 ноември Блекбърн - Уигън 2:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Нюкасъл - Блекбърн

100 мача
40 победи за Нюкасъл
19 равенства
41 победи за Блекбърн
Голова Разлика: 156:152 за Нюкасъл


Коефициенти от bet365:
Нюкасъл - 1.90
Равен - 3.40
Блекбърн - 4.20

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
148