Бивш офицер: Джокович бе обречен


Н. Гавазов

 Бивш офицер: Джокович бе обречен

Новак Джокович е бил обречен още преди гледането на делото си във Федералния окръжен съд срещу депортиране от Австралия.

Това съобщи бивш служител на австралийските гранични сили, който преди седмица правилно съобщи, че министърът на имиграцията Алекс Хоук ще отмени визата на Джокович.

Бившият офицер смята, че Джокович е "много гласовит антиваксьор", с което е привлякъл вниманието към себе си, а съобщението, че пристига в Австралия със "специално изключение" е било последната капка.

"Това бе като да вдигнеш червен флаг на бик пред (австралийското) правителство.

Той направи толкова много партита. Когато тази пандемия започна за първи път, той купонясваше на собствения си турнир без да спазва каквито и да е правила. Още тогава това раздразни някои хора.

Изводът е, че трябва да сте напълно ваксинирани, за да влезете в страната, освен ако нямате изключение от определени неща.

Той е номер 1 в света, но тъй като е толкова гласов антиваксър, попадна в полезрението и визата му бе отхвърлена. Моята информация е, че независимо от съдебния резултат, той щеше да бъде депортиран.

Мнозина се съмняват как на Джокович бе разрешено да се качи на полет до Австралия без необходимата виза.

Когато кандидатствате за виза в чужбина, влизате онлайн и подавате документи.

Ясно е, че Новак не е престъпник - всички знаем това. Но тъй като привлече толкова много внимание към себе си, това го направи мишена.

Много е вероятно Джокович да  получи тригодишна забрана да влиза в Австралия.

Ако визата ви бъде отменена, особено ако министърът на имиграцията ви я отмени, автоматично получавате тригодишна забрана. Това е според австралийското законодателство", заяви офицерът.

  Сподели
846