Юнайтед с важен успех над ЦСКА, ПСВ също с победа (видео)


FUTBOL-TV

Юнайтед с важен успех над ЦСКА, ПСВ също с победа (видео)

Манчестър Юнайтед стигна до доста трудна победа с 1:0 над ЦСКА Москва на "Олд Трафорд" в двубой от Група В на Шампионската лига. Благодарение на този успех "червените дяволи" се изкачиха на върха на временното класиране два кръга преди края.

В герой за англичаните днес се превърна Уейн Рууни, който вкара единственото попадение в 79-ата минута и сложи край на черната серия от три поредни двубоя без отбелязан гол за тима на Луис ван Гаал. Интересното е, че малко преди гола на Рууни, Думбия бе много близо до това да открие резултата, но негов удар бе изчистен от голлинията от Смолинг. В следващата минута българският национал Георги Миланов изгуби топката в своята половина. Карик центрира надясно, а Лингард продължи от въздуха, асистирайки на Рууни, който засече с глава за крайното 1:0. Като цяло и двата отбора имаха положения и можеха да се поздравят с успеха днес. По този начин играчите на Луис ван Гаал събраха актив от 7 точки след 4 изиграни мача, като имат аванс от една пред втория ПСВ Айндховен, като двата тима ще се изправят един срещу друг на 25 ноември.

В другата среща от тази група ПСВ победи Волфсбург с 2:0 като домакин. Юрген Локадия откри резултата за домакините в 55-ата минута. Пет минути преди края на редовното време Луук де Йонг оформи крайния резултат.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
197