Компани: Хубавото на футбола е, че винаги има още един шанс


Н. Гавазов

Компани: Хубавото на футбола е, че винаги има още един шанс

Капитанът на Манчестър Сити Венсан Компани сподели за официалния сайт на клуба своите впечатления от срещата с ЦСКА Москва в рамките на четвъртия кръг на груповата фаза на Шампионска лига, в която "гражданите" претърпяха изненадващо поражение с 2:1.

"Резултатът говори сам по себе си. Не може да си позволим да губим точки в домашните си срещи, но така се случи и по някакъв начин трябва да поправим ситуацията и да хвърлим всички усилия в бъдеще. Хубавото е във футбола е, че винаги има още един шанс, но безспорно е, че трябва да играем по-добре. Това, че довършихме мача с девет човека, аз разглеждам от добрата страна. Гордея се с това, как се държахме и това, че в последните 20 минути играхме с пълни сили. Но до този момент играта ни не бе на висота. Резултатът е отражение на усилията на целия отбор", заяви Компани.

"За арбитъра дори не искам да говоря. Не ни провървя, но идва момент когато обстоятелствата ще се наредят по друг начин. Смешно е да покажеш жълт картон на друг играч. Всички грешим и аз се надявам, че ще извлечем някаква полза от този неуспех. Относно нашите фенове, те ни оказаха огромна подкрепа, особено когато останахме с десет човека, а след това с девет. Мога да кажа, че подкрепата на нашите привърженици компенсира това, че играхме с намален състав. Обидно е да загубиш пред такава публика и се надявам, че мачът срещу КПР е добра възможност да върнем доверието на феновете", добави белгиецът.

 

  Сподели
169