Компани: Сега трябва да вземем шест точки от ЦСКА Москва


Н. Гавазов

Компани: Сега трябва да вземем шест точки от ЦСКА Москва

Капитанът на Манчестър Сити Венсан Компани коментира равенството 1:1 с Рома в мач от втория кръг на груповата фаза на Шампионска лига. Както е известно, снощният резултат влоши остави "гражданите" само с точка в групата и постави под заплаха класирането им за плейофите на турнира.

"Ние запазваме своята увереност в себе си и имаме намерение да извлечем урок от този мач и да играем по-добре в следващия. През миналия сезон събрахме 15 точки от 18 възможни, но продължаваме да попадаме в трудни групи", заяви Компани.

"Двубоят с Рома е все едно да играеш с някой от шестте най-силни отбор във Висшата лига, но трябва да кажа, че не показахме добра игра. Не възнамеряваме да драматизираме ситуацията. Ще направим нужните изводи и ще играем по-добре в следващия си мач. Очевидно е, че сме способни на повече, но не може да се наказваме за неуспех. Байерн и Рома също ще се срещнат два пъти и един от тях ще загуби точки, така че имаме шансове да сме първи или втори в групата. Длъжни сме да вземем шест точки от ЦСКА, а след това да се срещнем с Байерн и Рома и да се постараем да постигнем резултат", добави белгиецът.

 

  Сподели
158