Роджърс: Освен Реал, в групата има други два добри отбора


Н. Гавазов

Роджърс: Освен Реал, в групата има други два добри отбора

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс коментира резултатите от жребия за груповата фаза на Шампионска лига, който събра вицешампионите в един квартет с Реал Мадрид, Базел и Лудогорец.

"На първо място, всички сме възбудени. Завръщането на Ливърпул в турнир, с който той ясно се асоциира, е резултат от работата, която проведохме през миналия сезон. Ние се завърнахме и не е важно с кого ще се сражаваме. При всички случаи ще е много интересно. Но наличието на Реал добавя аромат. Вече мисля за "Анфийлд" в деня на мача с мадридчани. Но в нашата група попаднаха два други добри отбора", заяви Роджърс.

"Целта ни е да се класираме за плейофите, за повече не се заглеждаме. Надявам се, че на феновете ще им е харесало за първи път от пет години да наблюдават жребия. Сега вече знаем кои са съперниците ни и ще се постараем да излезем от групата, а след това ще видим. Процесът на подготовка започва сега, макар че някои отбори са ни добре познати. Почти всяка седмица гледаме мачовете н Реал, така че прекрасно познаваме неговите футболисти. Имаме група аналитици, която събира информация за всеки съперник. За нас това също ще бъде увлекателно", каза още специалистът.

"Гордея се с нашите играчи и фенове, които направиха много, за да бъдем тук. Привържениците ни ще играят ключова роля в шампионата на Висшата лига и Шампионска лига, футболните вечери на "Анфийлд" просто са уникални. Изпитваш невероятни чувства, когато видиш знамето в центъра на терена и феновете, които се сплотяват зад отбора", завършва Роджърс.

 

  Сподели
96