Годин: Трябва да държим главите си високо


Н. Гавазов

Годин: Трябва да държим главите си високо

Защитникът на Атлетико Мадрид Диего Годин сподели мнението си след поражението от Реал Мадрид във финалния мач от Шампионска лига. Както е известно, "дюшекчиите" не успяха да удържат преимуществото си и допуснаха изравнителен гол в 4-та минута на добавеното от рефера време, а след това вкараха още три гола за крайното 1:4.

"Разбира се, сега ми е много тъжно. Загубихме и то прекалено обидно. Впрочем, в крайна сметка аз много се гордея от този отбор, играчите, работниците на клуба и нашите фенове. В правото сме да изпитваме гордост и високо да държим главите си. Това бе невероятен сезон, в който постигнахме прекрасни резултати. Но това е футбола. Понякога побеждаваш, понякога губиш. Поради това ние поздравяваме шампиона, а самите ние може да бъдем удовлетворени, защото все пак спечелихме нещо", заяви Годин.

"Това бе блестящ сезон, Атлетико стана победител в Примера, а ние знаем какво означава това и колко е трудно да се направи. Но разбира се, сега е обидно, защото играхме финал и искахме да победим. Но не успяхме, макар че направихме всичко възможно. Феновете ни оказват невероятна помощ в продължение на много години, надяват се, радват се и страдат заедно с отбора. Ние показахме, че във всеки мач ще борим без да се жалим", отбеляза още уругваецът.

 

  Сподели
104