Виктория ще играе в ЛЕ след победа над ЦСКА


И. Ангелов

Виктория ще играе в ЛЕ след победа над ЦСКА

ЦСКА Москва допусна гол в добавеното време, който донесе победа на Виктория Пилзен и изпрати руснаците извън европейските турнири. Днес Ахмед Муса откри за ЦСКА и всичко изглеждаше добре, дори след изравнителния гол в 76-ата минута, но в самия край Виктория достигна до 2:1 и ще играе в Лига Европа.

До полувремето домакините от Пилзен бяха по-добрите на терена, но не материализираха своя превес в играта. Това устройваше ЦСКА и тимът приемаше атаките на своя опонент спокойно.

В 65-ата минута дори гостите поведоха. Дзагоев и Хонда изиграха добре ситуацията, за да бъде намерен Муса на добра позиция за 1:0. Само след минута обаче Алан Дзагоев бе изгонен за идиотска постъпка срещу Прочазка. 

Така в 76-ата минута след натиска си Виктория изравни. Даниел Колар се оказа на края на един заучено изпълнен къс корнер и направи резултата 1:1. В 90-ата минута Томас Вагнер обърна в полза на домакините и това вбеси руснаците. В 93-ата минута и Понтус Вернблум бе изгонен за ЦСКА за сблъсък с опонент без топка, когато се изчакваше изпълнение на пряк-свободен удар.

 

1 Байерн Мюнхен




15т.
2 Манчестър Сити




15
3 Виктория




3
4 ЦСКА Москва




3





































  Сподели
151