ПСЖ ще удари Барселона в Париж


И. Ангелов

ПСЖ ще удари Барселона в Париж

Пари Сен-Жермен - Барселона 
Стадион: Парк де Пренс 
Дата: 10.04.2024 г. 
Час: 22:00 ч. 

ПСЖ навлиза в четвърт-финалите на Шампионска лига с увереност. Отборът на Луис Енрике няма загуба в нито един мач в кое да е състезание от рано през ноември месец и последно в ШЛ видяхме доста лесно разправяне с Реал Сосиедад от Ла Лига. В подготовка за срещата през уикенда ПСЖ допусна само 1:1 с Клермон, но въпреки това остава с 10 точки преднина на върха в Лига 1.

Барселона не игра през уикенда и почивката е важна преди голям двубой. Освен това тимът ще е имал и много повече време да се подготви за срещата. Каталунците спечелиха последните си 4 мача поред, което включва и победата с 3:1 над Наполи в осминафиналите на ШЛ.

В двата тима има някои кадрови притеснения, след като при домакините Хакими е с наказание и ще липсва от защитата. Норди Мукиеле е поставен под въпрос, а контузени са Кимпембе, Рико и Курзава. 

При Барса под въпрос са Педри, Френки де Йонг и Кристенсен, които се очаква да играят за Шави. С дълготрайни контузии остават Гави и Балде.

Последно тези два отбора се срещнаха през 2021 г. на осминафиналите и талисманът на ПСЖ Килиан Мбапе унищожи тогава противника още на "Камп Ноу" с хетрик, който почти обезсмисли преиграването. Сега у дома и още по-силен от тогава нападателят вероятно отново точи зъби.

Прогноза: Пари Сен-Жермен - Барселона 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Барселона (Шави)
 
Щеген
   
Пау
Араухо
Коунде
Кансело
Йонг
Гюндоган
Лопес
Ямал
Левандовски
Рафиня
Мбапе
Рамош
Дембеле
Витиня
Угарте
Канг-Ин
Мендеш
Емери
Шкриняр
Маркиньос
   
Донарума
 
ПСЖ (Луис Енрике)

Обоснована прогноза: ПСЖ - Барселона 2:1

  Сподели
283