Уелс надви Словакия (видео)


И. Ангелов

Уелс надви Словакия (видео)

Уелс успя да победи Словакия с 2:1 в първата среща между двата тима във втора група на Евро 2016. Така преди сблъсъка между Русия и Англия уелсците застават на първо място в групата с 3 точки. Гарет Бейл успя да открие резултата днес преди Дуда да изравни, а Хал Робсън-Кану да донесе победата във второто полувреме.

Първото попадение дойде в 10-ата минута след пряк-свободен удар, при който Бейл стреля близо до средата на вратата, но грешна стъпка на Козачик му коства спасяване в случая. До средата на полувремето Уелс владееше топката добре, но скоро гостите започнаха да атакуват през центъра чрез Хамшик и овладяха топката. Шкъртел бе близо до гола в 44-ата минута след центриране.

В 60-ата минута в игра се появи Дуда на мястото на Хрошовски за Словакия, и още преди да изтече минута от смяната Мак напредна по фланга и намери резервата на ръба на наказателното поле, а той стреля ниско за 1:1.

В 71-ата минута в игра влезе Робсън-Кану за Уелс на мястото на Уилямс. 10 минути след това Рамзи намери начин да открие Кану за нов удар ниско далеч от вратаря и победата с 2:1. В 84-ата минута Рамзи бе близо до гол, а 2 минути след това Немец нацели гредата след добра атака на Словакия. 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
177