Тодор Батков пристигна в Залцбург. Ще обядва с Бекенбауер


.

Тодор Батков пристигна в Залцбург. Ще обядва с Бекенбауер

Босът на Левски Тодор Батков пристигна в Залцбург тази сутрин и ще присъства вечерта на двубоя от Лига Европа между отборите на Ред Бул Залцбург и Левски. Адвокатът посети хотела, в който са отседнали шампионите и се срещна с част от футболистите и новия треньор Георги Иванов, съобщи новината Дарик радио.

Собственикът на шампионите не пътува заедно с отбора от София за Австрия, поради лични дела . Той и другият бос на клуба Костадин Баждеков ще отседнат в хотел близо до този в който са отседнали българските футболисти.

Момчетата на Георги Иванов разполагат с отлични условия за подготовка преди мача от Лига Европа. Снощи "сините"тренираха на изкуствения терен, който има на „Ред Бул Арена". Българите не изразиха притеснения заради по непривичната настилка.

Стана ясно също така, че Тодор Батков ще обядва с президента на Байерн Мюнхен Франц Бекенбауер, като на срещата ще присъства и собственикът на концерна „Ред Бул" Дитрих Матешиц. Както е известно, Бекенбауер е делегат на УЕФА за двубоя от Лига Европа между Ред Бул Залцбург и Левски.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
202