Лотито: Пандев и Ледесма са част от отбора


.

Лотито: Пандев и Ледесма са част от отбора

Президентът на Лацио Клаудио Лотито отрече появилите се информации, че Горан Пандев и Кристиан Ледесма за извадени от отбора. Причина за спекулациите е, че нито един от двамата играчи не се е появявал в игра за римляните от началото на сезона, а също и искрите които прехвърчаха между Пандев и ръководството на отбора. Както е известно, в началото на седмицата се появи информация в Gazzetta dello Sport, че двете звезди на "орлите" отпадат за мачовете от Лига Европа, където Левски е в една група с римският отбор.

"Ледесма и Пандев са членове на отбора, те не са извадени от него. Те не попаднаха в листата на УЕФА, защото може да се включат само 21 играчи. Това е избор, който е направен от треньора ни и клубът го приема, нещо напълно в реда на нещата", заяви Лотито пред Tuttosport.

След затварянето на трансферния прозорец, което официално се случи на 1 септември, двамата играчи останаха в Лацио. Дори да е имало някакви намерения за продажбата им, вече е късно и при всички положения до сделка с друг клуб може да се стигне най-рано през януари, което явно ще е причина треньорът Балардини да включи играчите в състава за Лига Европа и борбата в Калчото.

 

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

 

  Сподели
224