Всичко преди срещата Динамо Москва - ЦСКА


.

Всичко преди срещата Динамо Москва - ЦСКА

      Според голмайстора на Динамо Александър Кержаков, неговият отбор е твърд фаворит и българският отбор няма никакви шансове за класиране в груповата фаза на надпреварата, след като първата среща на Националния стадион "Васил Левски" в София завърши при резултат 0:0.

"Сигурен съм, че ще победим българите в Москва. Мисля, че ще им вкараме няколко гола. Динамо е много силен у дома, а с подкрепата на публиката ни, сме фаворитите в този мач и ще го покажем", заяви Александър Кержаков пред руските медии.

 

                ********************************************************************

В интервю пред руските медии, треньора на националния отбор на Русия - младежи Андрей Талалев заяви, че отборът на ЦСКА е играл в София учудващо дисциплинирано организирано и много бързо футболистите са изнасяли топката, преминавайки от отбрана към атака и обратното много бързо. Но в края на срещата са се видели проблемите в българският отбор. Задачата на Динамо в днешния мач е да вкарат веднага един гол, след което да не позволят на българите да се развърнат.

               ********************************************************************         

На традиционната пресконференция в навечерието на срещата със ЦСКА, страши треньорът на Динамо Москва Андрей Кобелев заяви:

"Тежко се играе след загубата ни срещу Рубин, но момчетата ми се чувстват добре. Генков и Свежов са контузени. Но що се отнася за моралното състояния на отбора, аз им казах: трябва да се гледа напред и да не се обръщаме назад.

Софийският отбор играе компактно, много сили отделя в защита, която на нас ни предстои да пробием...което и ще направим. Ще пробваме различни взаимодействия, както в отделните линии, така и в целия отбор. Ще играем с двама нападателя."

На въпрос на журналистите как смята да изплаши футболистите на ЦСКА ( феновете на Акмар посрещнаха Фулъм с костюми на смъртта), Кобелеве заяви:

"Това е работа на запалянковците. Може би ще ги започнем още от хотела"

                      **************************************************************

Отборът на ЦСКА гостува днес ОТ 19:00 часа на руския Динамо Москва, в среща реванш от плейофите на Лига Европа. Първата среща в София завърши 0:0, което прави задачачата на българските армейци изключително трудна. Има една добра новина за треньора на ЦСКА Любослав Пенев - завръщането на Иван Стоянов и Маркиньос, които пропуснаха първия мач. Срещата обаче пропуска Владимир Манчев, който вече излекува контузията си, но остана в София тъй като все още не е във форма. Пенев не включи в групата за мача Руи Мигел. Очаква се атаката да водят Иван Стоянов и Спас Делев. В халфовата линия ще действат Тимонов, Маркиньос, Янчев и Йордан Тодоров. В центъра на защитата Пенев ще разчита на обигралите се вече Котев и Иванов, а по фланговете ще действат Минев и Виданов. На вратата застава Караджов.

Тимът на Динамо претърпя неприятна загуба в последния кръг на руското първенство от Рубин и днес ще се опита да се реваншира пред привържениците си. Треньорът на домакините Андрей Кобелев няма да може да разчита на контузените Свежов и Генков. Очаква се на вратата да застане Габулов, а пред него в защита ще бъдат Ковалчик, Колодин, Гранат и Фернандес. Хохлов, Уилкшир, Дмитрий и Кирил Комбарови се очертават като титуляри в халфовата линия на динамовци, докато атаката ще бъде водена от голямата звезда Александър Кержаков, подпомаган от Кокорин. Двубоят ще се играе на стадион Арена Химки в Москва.

Главен съдия: Михаел Вайнер от Германия, като ще му помагат сънародниците му Кристоф Борнхорст и Томас Франк.

Срещата ще бъде предавана пряко по БНТ.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
238