Фенербахче ще победи Лудогорец и в Разград


FUTBOL-TV

Фенербахче ще победи Лудогорец и в Разград

Лудогорец - Фенербахче
Стадион: "Хювефарма Арена", Разград
Дата: 09.11.2023 г.
Час: 22:00


Лудогорец приема турския гранд Фенербахче на стадиона в Разград в среща от груповата фаза на Лига на конференциите. Разградчани имат само един успех, който обаче им позволява да не са на последната позиция в своята група и дори да са все още с шансове за класиране. В Разград обаче пристига отбор с големи звезди в състава си и логично прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак 2.

Лудогорец имаше мач преди дни от родния шампионат. Разградчани обаче спестиха сили, постигайки целта си - домакински успех с 1:0 над ФК Крумовград. Очаквано Георги Дерменджиев даде почивка на част от титулярите, което означава, че ще може да разчита на най-доброто за сблъсъка с "фенерите". Евентуален успех би бил доста престижен, но и ще увеличи шансовете на тима за излизане от групите и продължаване напред в турнира.

"Искам да им вдъхна увереност на момчетата така, че да играят еднакво и във вътрешното първенство, и в международните турнири. Направих ротации, за да ги запазя свежи. Дадох им достатъчно време да бъдат в тонус. Нас ни чака сериозен мач в четвъртък, така че се насочваме към него. Момчетата вложиха много и спечелихме 3 точки. Лудогорец е на правилната посока. С времето ще се върне това нещо, което беше преди", заяви Дерменджиев скед успеха над Крумовград.

Лидерът в групата на Лудогорец в Лигата на конференциите – Фенербахче, ще пристигне без една от звездите си за гостуването в Разград. Медиите в Турция са сигурни, че Фред, който получи контузия при победата с 5:0 над Пендикспор през уикенда, няма да може да вземе участие в следващите два мача на тима срещу Трабзонспор и Лудогорец.

Под сериозна въпросителна за "Хювефарма Арена“ са и двамата централни защитници, които стартираха за "фенерите" при успеха с 3:1 над разградчани в Истанбул преди седмица. Почти сигурно ганаецът Александър Джику ще пропусне двубоя, като ще е истинско чудо да се започне от първата минута. Ситуацията с Родриго Бекао е по-обнадеждаваща.

Фенербахче се намираше във феноменална серия от 19 победи през сезона във всички турнири, но тя бе спряна в двубоя срещу Трабзонспор (поражение с 2:3), което коства лидерската позиция в турското първенството - 30 точки от 10 мача, вече на една след новият номер 1 - Галатасарай. Фенербахче обаче продължава да е на първа позиция в група "Н“ на Лигата на конференциите с 9 пункта от 3 двубоя, където е следван от Нордселанд с 6 и Лудогорец с 3.

 

ПРОГНОЗА: ЛУДОГОРЕЦ - ФЕНЕРБАХЧЕ 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
380