Левски се надява на нов силен мач срещу Айнтрахт


FUTBOL-TV

Левски се надява на нов силен мач срещу Айнтрахт

Айнтрахт Франкфурт - Левски
Стадион: "Дойче банк Парк", Франкфурт
Дата: 31.08.2023 г.
Час: 21:30


Левски гостува на Айнтрахт във Франкфурт в среща-реванш от плейофната фаза за влизане в групите на Лига на конференциите. "Сините" изиграха страхотен първи мач и успяха да стигнат до равенство с гол в края - 1:1. Сега по-трудното предстои, но не и невъзможно. Все пак, FTV и Futbolbet предлагат на читателите си да пробват отново знак - Х за редовното време.

В лагера на Левски няма проблеми с наказани или контузени играчи. Николай Костов очаквано отложи пореден мач от родния шампионат, за да може играчите му да са максимално свежи за важната среща. Евентуален успех и очертаващите се приходи от груповата фаза ще дойдат като отлична новина за бюджета на клуба и дълговете към НАП.

Трябва да се отбележи, че Марин Петков е контузен и няма да играе. Това се отнася и за Билал Бари, но за последния това не е новина, тъй като травмата му е от доста време.

Футболистите на Левски ще бъдат допълнително стимулирани за реванша с Айнтрахт Франкфурт. "Сините" ще получат по 20 000 лева на човек, ако успеят да отстранят "орлите" и влязат в групите на Лигата на конференциите. Това е било съобщено на футболистите от ръководството на клуба, а от "Герена" ще вземат и сериозни постъпления от достигането до плейофа и приходите от домакинските мачове. "Сините" са на гребена на вълната и шефовете са решили да развържат кесиите, ако отборът направи мечтания пробив и влезе отново в групи на евротурнир от сезон 2010/11. Бонусите ще бъдат взимани както от основните играчи, така и от футболистите, които по-малко получаваха игрови минути и юношите.

Преди броени дни шампионът на Италия - Наполи обяви привличането на Йеспер Линдстрьом от Айнтрахт Франкфурт. Това се случва два дни преди ответния двубой между германците и Левски, като “орлите" нямат право да регистриран нов футболист до срещата. Трансферът на национала на Дания в Неапол е оформен като първоначален наем срещу 5 млн. евро с включена клауза за задължително откупуване през следващото лято срещу 20 млн. Милан, Арсенал и Ливърпул също бяха спрягани като кандидати за Линдстрьом. Така Айнтрахт ще е без основен свой играч във важния мач с Левски.

 

ПРОГНОЗА: АЙНТРАХТ ФРАНКФУРТ - ЛЕВСКИ 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
1558