Левски пусна виртуални билети за мача с Айнтрахт


Н. Гавазов

Левски пусна виртуални билети за мача с Айнтрахт

Левски пусна виртуални билети за срещата реванш от плейофите на Лигата на Конференциите срещу Айнтрахт (Франкфурт), като събраните средства ще бъдат дарени на семействата на загиналите четирима привърженици на отбора след първия мач от надпреварата в София миналия четвъртък. Напомняме, че феновете починаха в резултат на пътно-транспортен инцидент след двубоя на Националния стадион "Васил Левски" на връщане към Габрово.

"В четвъртък Левски гостува на Айнтрахт в решителната битка за влизане в групите на Лигата на конференциите, а Вие отново имате възможност да демонстрирате своята морална подкрепа към любимия отбор, взимайки си виртуален билет за двубоя.

Те ще са с цена 10 лева, като всички събрани средства от тях ще отидат в помощ на семействата на загиналите в катастрофа наши привърженици", се казва в официалното съобщение на клуба.

От Левски ще инсталират и голяма видеостена на стадион "Георги Аспарухов", на която запалянковците на "сините" ще могат да проследят реванша срещу Айнтрахт на 31 август (четвъртък) от 21:30 часа.

  Сподели
158