Нападател на мексикански клуб загина в катастрофа


Н. Гавазов

Нападател на мексикански клуб загина в катастрофа

Нападателят на мексиканския ФК Хуарес Диего Чавес почина на 28-годишна възраст, след като участва във фатална автомобилна катастрофа. Според Daily Mail Чавес е загубил контрол над колата си и се е блъснал в стълб.

"С дълбока тъга съобщаваме на цялата общност на ФК Хуарес, че нашият играч Диего Чавес загина в ранните часове на 14 февруари при автомобилна катастрофа.

По време на времето си във ФК Хуарес, Чавес се характеризира със своята жизнерадост, ентусиазъм, простота и готовност, както и духа си на отдаденост и любов към нашите цветове.

Нашите играчи, щаб, технически персонал, директори и всички ние, които съставляваме тази институция, сме шокирани от тази тъжна новина, защото днес сме принудени да се сбогуваме с член на нашето голямо семейство“, се казва в изявление на пресслужбата на клуба  в социалната мрежа X (бивш Twitter).

28-годишният футболист игра за Хуарес между 2016 и 2017 година. През февруари 2023 г. Чавес отново се завърна в клуба. За последно той излезе на терена на 29 януари.

  Сподели
133