Кайл Уокър: Действията ми причиниха болка на много хора


Н. Гавазов

Кайл Уокър:  Действията ми причиниха болка на много хора

Ан Килнър , съпругата на английския защитник на Манчестър Сити Кайл Уокър , изгони футболиста от собствения си дом след поредната му изневяра, съобщиха медиите по-рано. След известно време футболистът публично коментира тази ситуация и се извини за действията си.

"Направих идиотски избори и идиотски решения. Дори не мога да си помисля или да си представя какво преживява Ани. Опитах се да я попитам, но тя беше наранена и обидена. Имаше дни в това предизвикателство, когато просто исках да се свия и да заспя.

Единственият виновен съм аз. Имам роли и отговорности, за които знам, и направих глупави избори. Но трябва да призная грешките си - дължа го на всички. Действията ми причиниха много болка на много хора. Много съжалявам, защото за доброто на цялото семейство това не трябваше да се случва.

Как мога да нараня някого, когото обичам толкова много? Това е, което трябва да намеря в себе си. Трябва да разбера защо направих това и защо се случиха тези ситуации. Аз съм човек и съм правил грешки на терена и извън него. Футболът е моят живот, откакто бях на шест години, но семейството ми е преди всичко на тази планета. Много ги боли в момента.

Моето малко момче си лягаше с мен всяка вечер и сега го няма...“, каза Уокър, цитиран от The Sun.

  Сподели
398