Бащата на Диас вече е във Венецуела?


Н. Гавазов

Бащата на Диас вече е във Венецуела?

Бащата на нападателя на Ливърпул Луис Диас може да е във Венецуела, съобщава в социалните си мрежи журналистката Вики Давила, позовавайки се на думите на колумбийския прокурор Франсиско Барбоса .

По-рано бе съобщено, че бащата на играча е бил отвлечен от похитители по време на престрелка в Колумбия. Твърди се, че в резултат на престрелката са загинали двама от четиримата похитители на бащата на футболиста. Според източника похитителите са планирали да се отправят към колумбийско-венецуелската граница с намерението да транспортират заложника до съседната страна. Все още обаче няма официално потвърждение, че бащата на Луис Диас е бил спасен от ръцете на нападателите.

Нека ви напомним, че според съобщения в медиите родителите на Диас са шофирали кола в родния град на играча Баранкас в департамент Гуахира в Колумбия, когато пътят им е бил блокиран от похитители на мотоциклети. Майката и бащата на колумбийския футболист бяха изведени от мястото на отвличането със собствения им автомобил. По-рано беше съобщено, че майката на футболиста е спасена.

  Сподели
359