Раниери: Изживях най-емоционалния момент в живота си


.

Раниери: Изживях най-емоционалния момент в живота си

Старши треньорът на Рома Клаудио Раниери не скри радостта си от победата над градския противник Лацио с 1:0, съобщи Sky Sports Italia. Той призна, че това е най-великият момент в неговия живот и никога няма да го забрави. Както е известно, отборът на Рома спечели в неделя вечер дербито на Рим, надделявайки над градския си съперник Лацио с 1:0. В герой за домакините се превърна защитникът Марко Касети, който отбеляза в 78 минута единственото попадение на "Олимпико".

„Обичам тази работа! Тази вечер изживях най-емоционалния момент в живота си. Мислех, че мачът ще бъде решен от статично положение, от един пряк свободен удар, но това стана от една прекрасна атака. Касети? Извън отбелязания от него гол, той направи много добър мач, в последните няколко седмици виждам стария Касети когото познавам. Все още допускаме грешки, но не получихме гол и това е крачка напред. През второто полувреме бяхме по-компактни", каза Раниери.

„Изиграхме един много добър мач и въобще не заслужавахме да загубим", заяви пък разочарования наставник на Лацио Давиде Балардини пред медията.

"След мач като този, особено срещу отбор като Рома - мога само да поздравя момчетата. Ясно е, че не мога да бъда спокоен за моето бъдеще. Не съм говорил с президента, но всичко, за което мисля е да си върша работата и как да го правя най-добре", завърши старши треньорът на Лацио.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
267