Лацио и Удинезе с равенства при гостуванията си (видео)


.

Лацио и Удинезе с равенства при гостуванията си (видео)

Отборът на Лацио продължава да изпитва доста трудности в първенството на Италия, след като "орлите" завършиха 1:1 като гост с последния в класирането Сиена в мач от 11-ия кръг на Серия "А" и вече девет поредни мача в калчото не познават вкуса на победата.

Гостите от Рим започнаха великолепно, като още в 8-ата минута Стефано Маури засече с глава едно центриране на Паскуале Фоджа и отбеляза за 0:1. В 32-ата минута на срещата обаче Масимо Макароне реализира и възстанови равенството - 1:1. през втората част головите ситуации пред двете врати бяха твърде малко. Най-опасното положение бе за домакините, когато Абдел Гезал в 75-ата минута нацели гредата на Фернандо Муслера. Само две минути по-късно Мауро Сарате можеше да донесе победата на Лацио, но Джанлука Курчи парира ударът му.

След този хикс Сиена остава на последното 20-о място в класирането със скромния актив от 6 точки, а Лацио пък заемат 15-о място с 11 пункта.

Видео: Тук


В друг интересен сблъсак от кръга отборите на Киево и Удинезе не успяха да се победят, завършвайки 1:1 на „Стадио Марк Антонио Бентегоди” във Верона. В 27-ата минута на двубоя Флоро Флорес изведе гостите от Удине напред в резултата. При една контраатака Лоди със страхотен дълаг пас изведе Флорес зад защитата на веронци, той овладя на гърди и с левия крак от малък ъгъл промуши топката във вратата за 0:1. През второто полувреме на срещата обаче домакините от Киево заиграха по-добре и това даде резултат. В 70-ата минута Микеле Марколини центрира от фаул и защитникът Марио Йепес с глава бе точен за крайното 1:1.

След това равенство Киево остава на 11-о място с 15 точки, а Удинезе е със същия актив, но две позиции по-назад във временното подреждане.

Видео: Тук

В останалите мачове:

каляри - Аталанта - 3:0
Рома - Болоня - 2:1
Ливорно - Интер - 0:2
Фиорентина - Катаня - 3:1
Сампдория - Бари - 0:0


АСЕН ТЕРЗИЙСКИ

  Сподели
131