Лотито: Засега Милинкович-Савич завършва кариерата си


Н. Гавазов

Лотито: Засега Милинкович-Савич завършва кариерата си

Президентът на Лацио Клаудио Лотито коментира евентуалния трансфер на полузащитника Сергей Милинкович -Савич в Ал Хилал.

"В момента не съм подписвал нищо. Не знам дали има оферта от Саудитска Арабия. Те ми казват да. На играча се предлага по-голяма сума, на клуба - по-малко. След като прекара осем години в Лацио, играчът поиска да бъде освободен. Проблемът не е в отношенията с клуба, а в главата. Нямахме финансови проблеми, той просто искаше да промени атмосферата.

Не знам дали Милинкович-Савич има проблеми с мотивацията. Ако играч иска да отиде в Саудитска Арабия, то е само заради парите. Но вие го питате за това. Опитвах се да го задържа до последно, но когато ме помолят да го пусна, какво мога да направя? Искахме да продължим договора му с увеличение на заплатата. Имаме добри отношения с него, но все пак само играчът решава какво иска да прави в живота. Обади ми се и ме помоли да го пусна. Така че засега Сергей завършва кариерата си. В момента е така.

Все още няма конкретно предложение. Очаквахме добра оферта. Разбрах се с него, че ще го пуснем, ако Лацио получи нормална оферта, която по някакъв начин ни устройва. Офертата е малко под 50 милиона. Просто спазвам обещанието, което дадох“, заяви Лотито.

По-рано бе съобщено, че Сергей е съгласувал договор с Ал-Хилал.

  Сподели
403