Лацио с грешна стъпка срещу Удинезе (видео)


FUTBOL-TV

Лацио с грешна стъпка срещу Удинезе (видео)

Лацио пропусна възможността да се доближи до топ 4 в Серия А, след като завърши наравно 1:1 с Удинезе в 27-ия кръг на шампионата.

На "Дачия Арена" в Удине домакините откриха резултата още в петата минута с гол на Жерар Деулофеу, който се разписа след подаване на Неуен Перес.

Домакините можеха да вкарат и втори гол в 18-ата минута, когато Жан-Виктор Макенго взаимодейства с Деулофеу, но той стреля над напречната греда в аут. Кабрал падна в наказателното поле на Удинезе в 27-ата минута, претендирайки за дузпа, но съдията подмина ситуацията.

Лацио стигна до попадение в самия край на полувремето. Негов автор стана Фелипе Андерсон с глава. Това беше първо попадение за бразилеца от октомври насам, а в началото на втората част той продължи да тормози отбраната на домакините и изведе Кабрал на чиста позиция, но той отново не вкара.

В 86-ата минута на Томаш Стракоша се наложи да се намесва решаващо, спасявайки опасния удар на Жан-Виктор Макенго.В добавеното време на мача Науел Молина отправи опасен удар, но топката премина на сантиметри встрани от десния стълб на вратата на гостите.

  Сподели
367