Станаха известни причините за отказа на Ювентус от Головин


Н. Гавазов

Станаха известни причините за отказа на Ювентус от Головин

Полузащитникът на ЦСКА Москва Александър Головин може да стане първо лятно попълнение за Челси през това лято. Напомняме, че до момента Ювентус се смяташе за основен претендент за руския национал. Торинци вече отправиха една оферта в размер на 20 милиона евро плюс 3 милиона евро под формата на бонуси.

Вчера обаче се разбра, че шампионът на Серия А е прекратил преговорите за Головин, което е много изненадващо, но днес станаха известни някои причини за този ход на "бианконерите". Според италиански източници, в понеделник представители на Челси са се срещнали с агента на играча и са представили своите условия към руснака. Освен това лондончани са уверили ЦСКА Москва, че са готови да наддават над всяко предложение, отправено от Ювентус. Тези нови обстоятелства около Александър са накарали "бианконерите" да се оттеглят от преговорите за футболиста - италианският шампион няма намерение да влиза в битка с Челси и да надплаща за играча.

Към момента се знае, че ЦСКА Москва е готов да се раздели със звездата си срещу сумата от 30 милиона евро. Предполага се, че Челси е готов да плати тези пари.

  Сподели
541