Рома с издънка на "Олимпико" (видео)


В. Мухарски

Рома с издънка на

Рома допусна поражение на "Олимпико" в мач от 20-ия кръг на Серия А. "Вълците" загубиха с 1:2 от Аталанта и разочароваха феновете си.

Гостите изиграха отлично първото полувреме и до почивката имаха аванс от два гола. Андреас Корнелиус (14) откри резултата, а Мартен де Роон (19) бе точен за 2:0, като Аталанта пропуснаха още няколко възможности. Секунди преди края на първата част авторът на второто попадение бе изгонен за втори жълт картон.

През второто полувреме "римляните" се хвърлиха в атака и логичното се случи в 56-ата минута, когато Един Джеко намали на 1:2. До края "вълците" бяха много близо до изравнителния гол, като особено в последните минути пропиляха няколко шанса, за да стигнат поне до точката. Най-интересно бе в 79-ата минута, когато Флоренци имаше шанс да изравни, но прати топката на сантиметри от лявата греда.

Така хората на Еузебио ди Франческо се отдалечиха от върха в класирането. "Джалоросите" изостават вече на 12 точки от лидера Наполи, който има и мач по-малко, и заемат пета позиция.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
125