Реал взе Ел Класико, Роналдо блести с два гола (видео)


В. Мухарски

Реал взе Ел Класико, Роналдо блести с два гола (видео)

Реал Мадрид победи Барселона като гост с 3:1 в мач-реванш от 1/2-финалите за Купата на Краля. По този начин "белите" се класират напред, тъй като първата среща завърши наравно - 1:1. В първите минути каталунците бяха доста по-активни. След 120 секунди Педро Родригес центрира към Меси, а Лео пробва диагонален удар, но топката мина до гредата. В 7-ата минута Сеск Фабрегас стреля, но право в ръцете на Лопес.

Така се стигна до първата по-интересна атака на Реал, при която Роналдо финтира Пике в наказателното поле и спечели дузпа. CR7 бе точен от бялата точка и изведе столичани напред в резултата в 13-ата минута. До края на първата част последва домакински натиск, но с пропуски се отчетоха Сеск и Меси.

Веднага след почивката пред Фабио Коентрао се откри добра възможност, след като бе изведен сам срещу вратаря, но португалецът би слабо в ръцете на Пинто. Последваха пропуски на Барса. Андрес Иниеста, Серхио Бускетс и Иниеста нямаха късмет да пратят топката във вратата на Реал и по този начин да върнат интригата.

В 57-ата минута Чаби Алонсо намери Ди Мария, който се справи с Пуйол, а след това топката попадна в Кристиано Роналдо, който на празна врата реализира втория си гол - 0:2. В 68-ата минута Рафаел Варан се извиси над останалите играчи и прати топката във вратата на домакините за класическото 0:3.  В този случай Месут Йозил асистира за попадението. Играчите на Барселона успяха да върнат един гол, който бе факт минута преди края на редовното време. Жорди Алба вкара почетното попадение след пас на Иниеста, но за повече голове нямаше време.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
164