Рубиалес: Получих медиен побой


Н. Гавазов

Рубиалес: Получих медиен побой

Луис Рубиалес със сигурност не е най-популярната личност във футбола в момента. Бившият президент на Испанската футболна федерация (RFEF) се завърна в Испания в сряда, след като пребиваваше в Доминиканската република през последните няколко седмици, и впоследствие беше задържан и по-късно освободен на фона на продължаващото разследване за предполагаема корупция в RFEF.

Рубиалес също бе критикуван за целувката си без съгласие на Джени Ермосо миналото лято, въпрос, който в момента също се разследва от испанските власти. Сега той даде интервю за La Sexta (чрез MD ), по време на което се оплака, че е бил остракиран от испанския футбол.

"Не ми позволяват да работя във футбола. Получих медиен побой, който направи невъзможно да живея в Испания. А доходите ми бяха в Испания.

Рубиалес също обеща да се защитава от обвиненията, отправени срещу него.

Никога не съм злоупотребявал. Няма да поставям под въпрос органите на ред, ако имат съмнения, ще ги изясним. Имам 70 съдебни дела. В тази държава няма презумпция за невинност. Казвам, че ще изясня това, което знам", заяви Рубиалес.

  Сподели
93