Атлетико ще се върне към победите


Н. Атанасов

Атлетико ще се върне към победите

Атлетико МадридВиляреал
Стадион: "Сивитас Метрополитано“, Мадрид
Дата: 12.11.2023 г.
Час: 22:00

Силната серия на устремилия се към титлата отбор на Атлетико Мадрид приключи срещу неочакван съперник в предишния кръг, когато "дюшекчиите“ не успяха да запишат седма поредна победа, падайки с 1:2 на гости на новака Лас Палмас, като столичани бяха в серия от шест поредни победи в първенството срещу този съперник.

Играчите на Диего Симеоне остават с 25 точки и в момента продължават да са 4-ти в подреждането, като изостават на шест пункта от сензационния лидер Жирона, но "лос колочонерос“ са и са мач по-малко.

През седмицата Атлетико загря за предстоящия сблъсък, след като разби шотландския Селтик с 6:0 у дома в двубой от груповата фаза на Шампионската лига.

Депай и Лемар са аут за домакините.

Виляреал започна новия сезон с големи амбиции, но първите 12 кръга от кампанията по нищо не ги оправдават. "Жълтата подводница“ е в долната половина на класирането, като заема 13-то място със своите 12 точки, като е на пет пункта от зоната на изпадащите. В предишния кръг Виляреал допусна шеста загуба за сезона, като отстъпи с 2:3 у дома от Атлетик Билбао.

През седмицата Виляреал стигна до късен обрат за крайното 2:1 при гостуването си на Макаби Хайфа в среща от групите на Лига Европа.

Фойт, Пино, Алфонсо и Суарес са аут за гостите.

Прогноза: Атлетико Мадрид - Виляреал 3:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
225