Агентът на Левандовски: Разговаряхме с Реал Мадрид


Н. Гавазов

Агентът на Левандовски: Разговаряхме с Реал Мадрид

Нападателят на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски може да продължи кариерата си в Реал Мадрид. Това съобщи агентът на играча Цезари Кухарски. Полският национал има договор с баварците до 2019 година, но изглежда, че това не може да го спре да обмисля възможности, особено, ако са привлекателни във финансов план.

Левандовски вече е провел преговори с Реал Мадрид за евентуално преместване на "Сантяго Бернабеу" и не е изключено 27-годишният футболист да напусне Германия, след като прекара шест години в страната.

"Преди няколко седмици Реал се свърза с нас. Аз и Роберт изслушахме внимателно всяка една дума, която имаха да ни кажат. Реал е огромен и вълнуващ клуб. Ние информирахме Байерн, че сме разговаряли с Реал", заяви Кухарски.

"Договорите не са свещена реликва във футбола. Може и да не ви харесват тези мои думи, но това е самата истина. Понякога трябва да помислиш дали не ти трябва някой нов импулс и дали не си заслужава да предприемеш ново предизвикателство", заяви Левандовски, който се готви за приятелските срещи на Полша с Холандия и Литва през следващата седмица.

Напомняме, че през април Левандовски отклони предложение на Байерн Мюнхен за нов договор.

 

  Сподели
94