Анонс на 12-ти кръг на Бундеслигата


Н. Гавазов

Анонс на 12-ти кръг на Бундеслигата

Вердер Бремен - Фортуна Дюселдорф
Стадион: "Везерщадион", Бремен
Дата: 18.11.2012г.
Час: 16:30
Съдия: Петер Зипел

Двата клуба в 11-я кръг прекъснаха своите серии: „музикантите" положителната си от три срещи без загуба, а Фортуна отрицателната от четири загубени мача. По този начин новаците в елита се измъкнаха от опасната зона, а „северняците" се приближиха към нея и сега двата тима се намират на три точки един от друг.

За домакините няма да играе контузеният Фриц, а гостите са без намиращите се в лазарета Соарес, Шахин, Финк и Малезас. Добрата новина за Вердер е завръщането на Прьодл, който ще започне в центъра на отбраната, заменяйки неубедителния Лукимия.

Ако погледнем към статистиката ще видим, че Фортуна за последно е победил Вердер през сезон 1996/97 - тогава дюселдорфци изпаднаха от елита. А в Бремен вдъхновението ги споходи преди 35 години (2:0). В утрешния мач може да се повтори този резултат, но по-вероятното е домакините да спечелят трите точки. Първо, съставът на Вердер е по-качествен и второ, защитата на гостите допуска много индивидуални грешки, а това няма да остане „незабелязано" от Петерсен и компания.

Прогноза за: Вердер - Фортуна 2:1

Коефициенти от bet365:
Вердер Бремен - 1.53
Равен - 4.10
Фортуна Дюселдорф - 6.00

Коефициенти от Offsidebet:
Вердер Бремен - 1.53
Равен - 3.75
Фортуна Дюселдорф - 6.25

 


Хофенхайм - Волфсбург
Стадион: "Райн-Некар Арена", Зинсхайм
Дата: 18.11.2012г.
Час: 18:30
Съдия: Гюнтер Перл

Хофенхайм въпреки големите си амбиции продължава с неубедителното си представяне, редувайки победи със загуби и понякога между тях някое равенство. Засега „селяните" остават над чертата (13-то място, 12 точки), но раздразнението в клубната управа се усеща и няма да се учудим, ако отбора не подобри представянето си след Нова година да има нов наставник.

Относно Волфсбург, след смяната на Магат нещата се развиват благоприятно в отбора. Три победи от четири мача, последната срещу амбициозният Байер Леверкузен почти измъкнаха тима от опасната зона и не е изключено „вълците", ако продължават да показват добър футбол, след няколко кръга да ги видим в средата на таблицата.

Домакините са без Крис, Вестергаад, Шескер и Компер, а за гостите няма да играят Пилар и Хелмес.

Очакванията са, за открит футбол, с много удари към двете врати, което означава, че Вийзе и Беналио трябва много да внимават. В двата тима има качествени изпълнители, които могат да изненадат противниковия вратар - Хоселу от едната страна и Диего от тази на гостите. Въпросът е кой ще има своя ден. Логиката сочи, че е много вероятно срещата да завърши наравно. Ако обаче имаме право да използваме два знака в нашата игра, разумното е да използваме и „2".

Прогноза за: Хофенхайм - Волфсбург 1:1


Коефициенти от bet365:
Хофенхайм - 2.25
Равен - 3.40
Волфсбург - 3.10

Коефициенти от Offsidebet:
Хофенхайм - 2.25
Равен - 3.25
Волфсбург - 3.10

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
135