Анонс на 11 кръг на Бундеслигата - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 11 кръг на Бундеслигата - срещите в неделя

Волфсбург - Байер Леверкузен
Стадион: "Фолксваген Арена", Волфсбург
Дата: 11.11.2012г.
Час: 16:30
Съдия: Бастиан Данкерт

„Вълците" играят ужасно у дома си: една спечелена точка, един отбелязан гол и девет пропуснати в собствената си врата. Няма по-слаб домакин в Бундеслигата от Волфсбург. Всичко това обаче е при Магат, сега остава да видим как ще се справи неговия наследник Костнер. „Аспирините" от своя страна са без загуба в седем поредни мача. Това ги изкачи на пето място в класирането , на точка от зона Шампионска лига.

Домакините са без контузените Пилар и Хелмес, но това няма да се отрази върху постройката и играта на тима. По-големи са проблемите в гостите. В лазарета се намират Аугусто, Кадлец, Беларби, Лено и Швааб, а Ролфес изтърпява наказание.

Байер Левркузен е по-организираният и качествен отбор, което предполага, че е фаворит в утрешния мач. Но нека не бъдем толкова сигурни, защото това ще е първи домакински мач за Костнер, освен това гостите са с много отсъстващи играчи.

Прогноза за: Волфсбург - Байер 1:1

Коефициенти от bet365:
Волфсбург - 3.10
Равен - 3.50
Байер Леверкузен - 2.20

Коефициенти от Offsidebet:
Волфсбург - 3.20
Равен - 3.40
Байер Леверкузен - 2.15

 


Щутгарт - Хановер 96
Стадион: "Мерцедес-Бенц Арена", Щутгарт
Дата: 11.11.2012г.
Час: 18:30
Съдия: Феликс Брих


Двата отбора ще излязат на „Мерцедес-Бенц- Арена" след срещи в Лига Европа, така че умората ще е еднаква и тук никой няма да има предимство. Щутгарт играе великолепно на свой терен срещу Хановер 96. За 16 години „швабите" постигнаха 14 победи тук и само една загуба.

Тежка задача очаква саксонците. Освен спомената статистика на личните срещи, съществуват и други неприятни за тях обстоятелства. Първо, в последните си десет мача навън, Хановер 96 загуби 9. Второ, Сломка все още не знае как се побеждава Щутгарт (1 равенство и 4 загуби има треньора на сметката си). Трето, Улрих в момента е най-добрия вратар в Бундеслигата по число на отразени удари.

Прогноза за: Щутгарт - Хановер 96 2:1

Коефициенти от bet365:
Щутгарт - 2.00
Равен - 3.50
Хановер 96 - 3.60

Коефициенти от Offsidebet:
Щутгарт - 2.05
Равен - 3.35
Хановер 96 - 3.50

 


Гройтер Фюрт - Борусия М'гладбах
Стадион: "Троли Арена", Фюрт
Дата: 11.11.2012г.
Час: 18:30
Съдия: Петер Гагелман


Гройтер Фюрт, въпреки отсъствието на победи, записа добра серия от три поредни мача без загуба. Това не измъкна новака от опасната зона, но го доближи до спасителния бряг. Борусия записа два силни мача в Бундеслигата и един добър в Марсилия. Сега остава да разберем, дали Фавре ще успее да върне кондициалната форма на своите играчи след пътуването им до Франция.

Домакините са без Тирала, Петсос, Нбойе и Фал, които са контузени. В лазарета на гостите са Блашвич, Йонес, Йонг и Даемс.

Очакванията са за оспорван мач. Единственият коз на домакините е срещата на Борусия в средата на седмицата. Всичко друго е на страната на гостите.

Прогноза за: Гройтер Фюрт - Борусия Мьонхенгладбах 1:2

Коефициенти от bet365:
Гройтер Фюрт - 2.62
Равен - 3.30
Борусия М'гладбах - 2.62

Коефициенти от Offsidebet:
Гройтер Фюрт - 2.60
Равен - 3.15
Борусия М'гладбах - 2.70

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
145