Вердер ще се възолзва от ангажираността на Байерн


Н. Гавазов

Вердер ще се възолзва от ангажираността на Байерн

Вердер Бремен - Байерн Мюнхен
Стадион: "Везерщадион", Бремен
Дата: 21.04.2012г.
Час: 16:30
Съдия: Мануел Грефе

Вердер се намира в много лоша форма в момента и в последните си шест мача спечели само три точки. Основната причина за това е епидемията от контузии, която сполетя тима и неспособността на резервите да се справят с предизвикателството да заместят титулярите. Така или иначе, лошите резултати изпратиха доскорошният кандидат за Шампионска лига извън топ 6 и ако музикантите искат да останат в надпреварата за място в евротурнирите, те ще трябва да победят задължително.

Байерн Мюнхен се отказа от борбата за титлата и доказателство за това е равният мач срещу Майнц 05, в който хората на Юп Хайнкес гледаха с едното си око към предстоящия сблъсък с Реал Мадрид от Шампионската лига. А и няма нужда човек да прави кой зае какви предположения, защото разликата от Борусия Дортмунд е осем точки и три кръга преди края на шампионата тя изглежда по-голяма и от пропаст. В сряда баварците гостуват на „Сантяго Бернабеу" и със сигурност отново мислите на футболистите ще са заети с този мач.

Домакините са без контузените Боровски, Марин, Екици, Баргфреде и Хартхерц, освен това, наказани са Боених, Фриц и Сократис. Това ще принуди Томас Шааф да върне Налдо обратно в централната зона, а Прьодл да замени на десния фланг на отбраната Фриц. Хънт се завърна от контузия и ще започне в централната част на халфовата линия, а Юнузович ще играе като атакуващ полузащитник.

За Байерн няма да играят контузените Ван Буйтен и Брено, а Бадщубер е наказан. Хайнкес срещу Майнц 05 остави на пейката четирима основни играчи, а сега те може да са много повече с цел да получат почивка преди реванша с Реал Мадрид.

Този мач няма да бъде скучен. Един срещу друг застава отбор, който отчаяно се нуждае от точки, а от друга страна тим, чийто футболисти ще се опитат да докажат на своя треньор, че той не е сбъркал в избора си. Едва ли марката Байерн ще донесе успех на гостите. Най-вероятно е да станем свидетели на равенство, но не бива да се изключва и победа за „музикантите", въпреки проблемите в кадрово отношение.

Последни 5 изиграни срещи:

Вердер Бремен:

24 март Вердер Бремен - Аугсбург 1:1 (Бундеслига)
31 март Вердер Бремен - Майнц 05 0:3 (Бундеслига)
07 април Кьолн - Вердер Бремен 1:1 (Бундеслига)
10 април Вердер Бремен - Борусия М'гладбах 2:2 (Бундеслига)
13 април Щутгарт - Вердер Бремен 4:1 (Бундеслига)

Байерн Мюнхен:

03 април Байерн Мюнхен - Олимпик Марсилия 2:0 (Шампионска лига)
07 април Байерн Мюнхен - Аугсбург 2:1 (Бундеслига)
11 април Борусия Дортмунд - Байерн Мюнхен 1:0 (Бундеслига)
14 април Байерн Мюнхен - Майнц 05 0:0 (Бундеслига)
17 април Байерн Мюнхен - Реал Мадрид 2:1 (Шампионска лига)


Досегашни срещи:

Вердер Бремен - Байерн Мюнхен

97 срещи
28 победи за Вердер Бремен
25 равенства
44 победи за Байерн Мюнхен
Голова Разлика: 170:124 за Байерн Мюнхен


Коефициенти от bet365:
Вердер Бремен - 3.20
Равен - 3.40
Байерн Мюнхен - 2.20

Коефициенти от Offsidebet:
Вердер Бремен - 3.10
Равен - 3.30
Байерн Мюнхен - 2.25

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
160