Меси: Бях по-добър от Левандовски през 2021 г.


Н. Гавазов

Меси: Бях по-добър от Левандовски през 2021 г.

Нападателят на Пари Сен Жермен и Аржентина Лионел Меси говори за думите на Роберт Левандовски, след като аржентинецът спечели най-престижната лична награда - "Златната топка" - през 2021 г.

 "Всеки казва каквото иска и очевидно може да изрази мнението си. Честно казано, не споделям казаното от Левандовски, но и не му придадох голямо значение. Не ме интересува. Но думите, които му казах в този момент, бяха от сърце, защото наистина се чувствах така. Казах, че той заслужава "Златната топка" по-рано, защото бе най-добрият през предишната година, но в годината, когато спечелих "Златната топка", той не бе най-добрият", заяви Меси.

Припомняме, че след връчването на наградата Лионел каза от сцената към Роберт: "Ти заслужаваш своята "Златна топка". Всички ще се съгласят, че трябваше да вземеш наградата миналата година". След това Левандовски отговори по следния начин: "Надявам се, че това бе искрено изказване на страхотен играч, а не само думи“.

Припомняме, че през 2020 г. наградата не бе присъдена поради пандемията от коронавирус. Много експерти и фенове смятаха, че Робърт Левандовски е трябвало да получи "Златната топка" същата година.

  Сподели
582